Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
 61/113 anonim ***** válasza:
96%
A megoldas, hogy operaltasd at magad nove, es eljo szamodra a kanaan. Meglatjuk te hogyan bansz az incelekkel, meglesz-e a 10 incel/nap az a'gyadban. Remelem nem cseszel ki veluk es nem mindenfele chad-eknek porgeted a ridikult.
2021. máj. 22. 01:46
 62/113 A kérdező kommentje:
61: Volt aki megcsinálta egyébként. Onnantól kezdve megkapta a nőknek járó privilégiumokat.
2021. máj. 22. 02:03
 63/113 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor itt a lehetőség!! Csináld!
2021. máj. 22. 08:44
 64/113 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, csak címszavakban néhány böffenésedre is:

-Régen, a Kádár korszakban a gyári munkásoknak is volt nője. Igen, akkoriban ugyanis elég homogén volt a társadalom, a pasik, nők is kb ugyanazon a szinten voltak: egymás szintjén. Nem volt választék és esély sem volt egy jobb életre. Depressziós is lett mindenki és rendszerváltást akartak valamit hihetetleneül megnövekedett a válások száma. Most, hogy végre szabadon választhat és választék is van, tudhatod, hogy aki veled van, annak valós választása volt. Ja, és fun fact: menj el egy gyárba, szinte mindnekinek van csaja, felesége, családj a gyártósoron (is).

Attól, hogy neked nem kellene az ő csaja, még van neki, és régen is ilyen jutott.

- A kvótás hülyeségedet meg hagyjad. Nézzél már szét a parlamentben, hol van kvóta? Több nő kellene oda, mert a trásadalom nagyobb részét teszik ki a nők és az ő érdekeik kevésbé vannak képviselve. De nem kvótával kéne, hanem olyan nőkre lenne szükség, akiket érdekel is ez a munka. Viszont nálunk alig van ott nő, az is csak kirakatba. A valóság az, ha a nők nem lennének alkalmasak vezetői szerepre, nem lennének ott, pláne multi cégeknél. A nők viszont egy rendkívül kizsigerelhető réteg.

- Leírtad, hogy nincs normális baráti köröd, oda is csak csajozni mennél és még mindig nem látod, hogy veled van a baj. Egy normális embernek ugyanis vannak barátai, baráti köre, nem csak egy incel klub. Ott vannak csajok, feleségek akiknek vannak barátnői. Illetőleg vannak közös tevékenységek, utazás stb. Az a te bajod, hogy a saját nemed sem tart sokra, ezért nem tudsz baráti kapcsolatokat sem kiépíteni, egy nővel sem tudnál mit kezdeni. Olyan lúzer meg eleve nem kell senkinek, aki barátkozni, edzeni, hobbi körbe is csak csajozni jár. Ezek szánalmas figurák.

- Írsz itt a család fontosságáról, de csajozásról beszélsz meg fesztiválozásról. Ha valóban családot akarsz akkor miért azt könyveled el sikernek hogy egyszer véletlneül megdugtál valami részeg csajt egy fesztiválon?

- A társkeresős hülyeségediet meg engedd már el. Átlagos nő vagyok. Az első napokban sokan rám írtak, aztán ez a szám csökkent, majd megállt. Ezeknek a pasiknak a nagy része komolyan vehetetlen. Amelyik vállalhatóan néz ki, az meg csak dugni akar vagy egy idióta, azért van egyedül. Hiába regszitrálsz kamu képpel, te ezekkel az emberekkel nem kezdtél hosszas beszélgetésbe és nem mentél el randizni. Gyakori jelenség például hogy egy normálisnak tűnő, helyes, hozzám illő helyzetű férfi rám ír udvariasan, váltunk pár levelet és eltűnik örökre. Mivel jó beszélgetőpartner vagyok, ezt a kvalitásomat mindenki dicséri, ezért csak azt a következtetést tudom levonni, hogy talált mást, vagy eleve nem jöttem be neki olyan nagyon, csak úgy rám írt, mert új vagyok fenn ha nem akad más...Úgyhogy ne ugass bele a nők párkeresési nehézségeibe, mert akkor sem fogod megérteni, ha kamu regeket gyártasz. Az ismerkedés ugyanis csak utána jön.

2021. máj. 22. 08:50
 65/113 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmi ügyekben egyenlően indul a férfi és a nő, aztán a saját sara, hogy mit b@sz el az életében, kivéve erőszak és bántalmazás esetében, itt valóban egy másik személy veszi el az egészséges kapcsolat lehetőségét, de így is vannak szerencsések, akik sok munkával feltudják dolgozni.

Neked mi a mentséged, mi hátráltat, ami rajtad kívül álló? Mert az, hogy nem vagy helyes és pénzes, az a te hibád. Nem vagyok én se egy szépség, de sokat edzek, sminkelek, adok magamra, tanultam is egy csomót, ez a saját érdekem. Hisztivel utoljára oviban értem el valamit, gondolom te is, vedd már észre magad.

Mentális beteg is vagyok, most varrjam azok nyakába a megoldást, akik egészségesek? Nekem se fogják a kezem és magam kellett segítséget kérnem, nem másoktól várom a megoldást.

Sose volt olyan hú de helyes pasim, de nem is voltak ilyen ijesztő, buta, veszélyesen beteg elméjűek, meg persze nem voltak nőgyűlölők. Ha kinyitod a szádat, akkor abban a pillanatban buktad a nőt, annyira nem normális, ahogy te gondolkozol.

A társadalom sokkal nagyobb része, amúgy meg nem Tinderen keres kapcsolatot, hanem a való életben és ott a személyiség az, ami megfog.

2021. máj. 22. 09:02
 66/113 anonim ***** válasza:
100%

😍😍😍Gyonyoruen megfogalmaztad!

Egybszintén atlagos.

29N

2021. máj. 22. 09:02
 67/113 anonim ***** válasza:
100%
64-es hiába írod ezeket neki. Szegény tényleg beteg. Olyan szinten van elrugaszkodva a valóságtól, hogy maximum csak egy szakember tudná visszarángatni, erre pedig nem hajlandó. (Mondjuk megértem, mert az elmebetegek sosem tudják, hogy azok)
2021. máj. 22. 09:05
 68/113 anonim ***** válasza:
100%

20. hozzászólóként feltettem neked azt a kérdést, hogy az, hogy - ha igaz az az állításod, miszerint "Tinderen csinálok egy profilt egy csúnya nővel, még vele is fél nap alatt összejön 99+ like felső kategóriás férfiaktól," szerinted mennyiben oldja meg a csúnya vagy átlagos nők párkapcsolati problémáit, akik szerető társat, férjet, és gyereket, gyerekeket szeretnének.

Jól látom, hogy azóta többször írtál, de erre még nem válaszoltál?

2021. máj. 22. 09:39
 69/113 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed a párkapcsolati nehézségekről szól, vagy a Tinderen összehozott alkalmi szexkapcsolatokról?
2021. máj. 22. 09:41
 70/113 anonim ***** válasza:
100%
A "kamuvírus" válaszodig egyet is értettem veled. Aki a koronavírust kamunak tartja, az vagy buta mint a föld, vagy troll.
2021. máj. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!