Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
 71/113 A kérdező kommentje:

70: A víruson hivatalosan minden 10edik magyar átment és így is csak 30000 halott volt. Nem hivatalosan a szám jóval magasabb lehet, mivel ismerek olyan embert, aki átment rajta, csak eltitkolta és olyat is, aki úgy ment át rajta, hogy észre se vette volna, ha nem tesztelik. Olyan is van, aki egyszerűen sose kapta volna el. Én például nem védekeztem egyáltalán, még csak a maszkot se hordtam. Így végiggondolva ha simán hagytuk volna, hogy elérjük a nyájimmunitást, most lenne 100e halottunk az elkerülhetetlen 30e helyett.

Azt is tegyük hozzá, hogy olyan nyugdíjasok haltak meg, akiknek vagy amúgy sem volt sok hátra, vagy kövérek voltak (amerikában a halottak asszem 70% -a elhízott volt). Egy szabadjára engedett vírus esetén mivel a nyugdíjasok megtehetik, hogy otthonmaradnak és valószínüleg otthon is maradtak volna, az történt volna, hogy a vírus átment volna a fiatal populáción jelentős, majd később a terjedés hiány miatt az otthonukból később előjövő nyugdíjasok sokkal kisebb eséllyel kapták volna el, így a halálozási számok sokkal kisebbek lettek volna.

Aztán 1 év után már lett oltás is. Nem azt mondom, hogy hagyni kellett volna mindent úgy, ahogy van, de amikor a lezárási rendeleteket hozzák, a statisztikákat legalább minimálisan figyelembe kellett volna venni. Például én azt csináltam volna, hogy a nyugdíjasokat egyáltalán nem engedtem volna ki az utcára, a 30 alattiaknak viszont nem hoztam volna semmilyen intézkedést.

2021. máj. 22. 10:39
 72/113 anonim ***** válasza:
100%

" Én például nem védekeztem egyáltalán, még csak a maszkot se hordtam."

Eddig is sejtettem, hogy a társadalom legalja söpredékéhez tartozol, de most már 100%-ig biztos vagyok benne.

2021. máj. 22. 10:58
 73/113 A kérdező kommentje:
72: De miért hordtam volna? Az volt a tervem, hogy elkapom a vírust minnél gyorsabban, de sajnos még így sem sikerült. Most már az oltás miatt esélytelen.
2021. máj. 22. 11:00
 74/113 anonim ***** válasza:
100%
Visszavonom az alkoholista c*gánynős kijelentésemet. Egy olyan sem jönne össze veled. Nyugodj meg, megmarad neked a gyakorikérdések, ahová naponta írhatod ki a f*szságaidat, szóval teljes az életed!
2021. máj. 22. 11:04
 75/113 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, elmebetegeknek nem jár nő!
2021. máj. 22. 11:05
 76/113 A kérdező kommentje:

"Nézzél már szét a parlamentben, hol van kvóta? Több nő kellene oda, mert a trásadalom nagyobb részét teszik ki a nők és az ő érdekeik kevésbé vannak képviselve.":

Ma a nőktől a luxusélet modell pasival egy Tinder regisztráció távolságnyira van. Értem, hogy ez se kell nekik, de nem nagyon látom, hogy lehetne nőként bármi is jobb, még a jelenleginél is. Inkább pont az a gond, hogy a nőknek túl jó dolguk van és nem tudják mit kezdjenek magukkal az útópiában.

"Egy normális embernek ugyanis vannak barátai, baráti köre, nem csak egy incel klub.":

A legtöbb baráti kör a Z generációban vagy 100% férfi, vagy van mondjuk 10 férfi meg két nő. Nyilván léteznek olyan férfiak is, akik be tudnak kerülni női társaságba mondjuk azzal, hogy b*zi egyetemre mennek (SzFe), ahol füvezés közben elavult hangszerekkel próbálnak elvault és gyenge 80 -as évekbeli zenéket gyártani (pl alter). Tudom nekem is ezt kellett volna tennem, ahelyett, hogy normális zenéket hallgatok, de megint csak az a gond, hogy az ember élete nem foroghat 100% -ban a nők körül mert az megintcsak égő lesz és átlátszó a nők számára. Amúgy meg a füves alter kultúra nekem sosem volt vonzó. A techno körökbe meg eleve csak a modell kinézetű kigyúrt férfiaknak van bejárása.

Ne tagadjuk már a problémát.

2021. máj. 22. 11:10
 77/113 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tagadom, hogy probléma van az agyaddal.
2021. máj. 22. 11:15
 78/113 anonim ***** válasza:
100%
71: Nem a halottak száma a mérvadó, hanem elsősorban azoké, akik hetekig lélegeztetőgépen kínlódtak, netán maradandó károsodásuk lett. Van ismerősöm aki covid osztályon dolgozik kórházban, rengeteget tudna mesélni. Sok embernek újra kell tanulnia járni a többheti fekvés (nem ritkán mesterséges altatással) után. Illetve vannak csecsemők akiket a vírus miatt kell idejekorán világrahozni, sőt, előfordul, hogy az édesanya nem éli túl. A maszkot nem magunk, hanem mások védelme érdekében hordjuk. Azokért az emberekért, akik szervezete másképp reagál a vírusra, mintsem tünetmentesen "átmenjen rajta". Őket kell(ene) megóvni a fentebb leírtaktól. Egyébként az oltás nem véd meg a megbetegedéstől, csak a tünetek lesznek enyhék ha megfertőződsz.
2021. máj. 22. 11:22
 79/113 A kérdező kommentje:
78: Még ha igaz is, amit írsz: Először foglalkozzanak az én problémáimmal, utána jöhetnek a többiek. 20 -onéves dolgozó férfi vagyok, én tartom el az országot.
2021. máj. 22. 11:25
 80/113 anonim ***** válasza:
100%

Te szerencsétlen. A baráti körnek nem az a lényege, hogy onnan csajozz be. Nem tudod értelmezni az elborult agyaddal amit írtunk.

Hazudozol a női kvótát illetően, amikor rámutatunk, hogy nincsen, akkor meg azt írod, minek is lenne, miért kéne a nők érdekeit ennél is jobban képviselni. Nem ennél is jobban, hanem ennél jobban. Azért hogy a nők akarjanak gyereket vállalni, mert ehhez biztonságos társadalmat teremtünk. De amíg az isztambuli egyezményt sem akarják ratifikálni, amíg a csok-kal akarják anyagi függésbe kényszeríteni a párokat, amíg a minősíthetetlenül szar ingyen tankönyveket osztják ki (könyvtári) ahelyett, hogy a fizetések olyanok lennének, hogy egy család nem rokkan bele a tankönyv vásárlásba és még sorolhatnám oldalakon keresztül, mit lehetne jobban csinálni, ha értelmes nők hoznák a döntéseket, addig ne várjunk csodát. Amíg egyedülálló anyaként alig boldogulsz, épeszű nő nem szül kettőnél többet.

De ne is menjünk mindebbe bele, mert ez nem válasz a kérdésedre, veled meg úgysem lehet értelmesen eszmét cserélni. A feminizmus lényege az egyenlőség és most egyenlőség van. Neked ez nem tetszik,mert a nálad helyesebbek jobban ki tudják használni. A férfiakat továbbra sem éri hátrány, van x mennyiségű párkapcsolatra vágyó nő, meg z mennyiségű szex kapcsolatra vágyó, belőlük lehet válogatni. Nem lehet társadalmi igazságossági kérdést csinálni abból, hogy te senkinek nem tetszel. Sok magányos nő is van, ők mégsem itt sírnak.

2021. máj. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!