Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 A kérdező kommentje:
90: Fiatal Chad? Akkor neked tényleg jó, nem általánosítok.
2021. máj. 22. 13:18
 92/113 A kérdező kommentje:
Bár ne gondold, hogy ettől most jobban fogsz tetszeni a csajodnak.
2021. máj. 22. 13:19
 93/113 anonim ***** válasza:
89%

"90: Fiatal Chad? Akkor neked tényleg jó"

Igen, nagyon jó minden nap kardiózni, meg rengeteg dolgot kiiktatni az étrendedből.

2021. máj. 22. 13:31
 94/113 anonim ***** válasza:
93%

"Ma a nőktől a luxusélet modell pasival egy Tinder regisztráció távolságnyira van."

Megkérdezhetem, hogy becslésed szerinted a magyar férfi lakosság hány százaléka modell külsejű pasi, aki luxuséletet tud és kíván biztosítani egy nőnek?

2021. máj. 22. 14:49
 95/113 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor marad a tenyered és az öt ujjad.
2021. máj. 22. 15:03
 96/113 anonim ***** válasza:
100%
Mert amiről nem beszélünk az nem létezik.
2021. máj. 22. 15:05
 97/113 anonim ***** válasza:
94%

"Mert amiről nem beszélünk az nem létezik."

Pont így igaz, hogy attól, hogy beszéltek valamiről, még nem biztos, hogy létezik.

(Mint ahogy a csúnya nőkért két kézzel kapkodó modell külsejű pasik is egy alternatív dimenzióban léteznek, nem ebben, amiben élünk, hogy csak egyet említsek a kérdező által érzékelt, a valósággal köszönőviszonyban sem álló jelenségek közül.)

2021. máj. 22. 15:20
 98/113 A kérdező kommentje:

97:

1. Csinálj egy Tinder profilt ronda kövér nővel (mondjuk a saját képes jó lesz).

2. Húzzál jobbra mindenkit, ne csak a hiper -giga szupercsedeket, ahogy szoktad.

3. Készíts képeket arról, hogy kik írtak rád, és miket írtak, majd linkeld ide.

2021. máj. 22. 15:46
 99/113 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogsz ilyet csinálni, mert kiderülne az igazság. Egyébként valószínüleg azért vannak ilyen tapasztalataid, mert nem a saját súlycsoportban keresel. Ezt meg is értem persze, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy hazudsz utána.
2021. máj. 22. 15:47
 100/113 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok a hozzászóló, de sokan, átlagos nők vagyunk fent társkeresőn és tudjuk, hogy működnek ezek a dolgok. Csak te ezekre nem reagáltál érdemben, mert nem tudsz. Nem tinderezek, mert az a felszínes lúzereknek való, de normál társkeresőn is látom, kik írnak rám, átlag nőre. Többnyire átlag alatti,kétségbeesett pasik. Aztán ott vannak azok, akik átlag alattiak számomra, de ők jó pasinak tartják magukat (korban hozzám illő, tetovált, kigyúrt munkásember akit kegyesen nem zavar az én diplomám.)Aztán a normál, átlagos külsejű pasik. Ők nős pasik, vagy csak laza kapcsolatot keresnek. Vagy pár levél után eltűnnek, tehát fogalmam sincs, kit keresnek, de nem engem. A jobb külsejű pasikat már tiltom is azonnal mert ők azok, akik vagy nem normálisok vagy nem komoly kapcsolatot keresnek. Ennyi.
2021. máj. 22. 15:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!