Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
85%
Egyèbként, ha a kasztrálásotokra gyűjtene pénzt az állam, vagy a életfogytig bezárásotokra, arra adnèk pénzt gondolkodás nélkül. 🤔
2021. máj. 21. 22:16
 32/113 anonim ***** válasza:
23%
30: Ha jól értem a leírásod alapján ha egy kisportolt (oké, most már csak átlag, de 10+ évet sportoltam), "normális", diplomás, korrekt férfinak aki legalább 16 éve komoly kapcsolatot szeretne, 35 évesen senkije nem volt, ő nem incel? Akkor micsoda? Szeretnék én gyereket, csak lassan már késő, főleg ha még ott tartok, hogy "életem első randija jönne össze végre"!
2021. máj. 21. 22:18
 33/113 anonim ***** válasza:
95%
32..huhh, ha így àll a helyzeted, veled valami óriási gáz van..
2021. máj. 21. 22:21
 34/113 A kérdező kommentje:

29: Akkor találjatok ki valami mást. A feminizmus a nők és férfiak egyenlőségéről szól. Emiatt találnak ki például olyanokat, hogy 50% -os kvóta a politikai vagy céges felsővezetésben. Ezek az intézkedések a férfiak szabadságát csökkentik és a férfiak helyzetét rontják a nőkkel szemben, hogy a nők helyzete ugyanolyan jó legyen. A dologgal egyet is értenék, de most egy olyan helyzetben vagyunk a social media megjelenése óta, hogy az élet egy gazdasági egyenlőség szempontjából is nagyon fontos területén a férfiak kerültek rosszabb helyzetbe, így az egyenlőségért küzdő feministáknak itt a férfiakat kéne támogatnia újfajta intézkedéssel.

A kommentek alapján rájöttetek, hogy én nem vagyok feminista és más megoldásaim vannak, de a kérdés rólatok és a ti egyoldalúságotokról szól.

2021. máj. 21. 22:23
 35/113 anonim ***** válasza:
100%

" 35 évesen" ""életem első randija jönne össze végre""

Ha 35 éves korodig még egy randira sem ment el veled senki, akkor nem gondolod, hogy nem a világ összes nőjével van a probléma, hanem veled?

2021. máj. 21. 22:24
 36/113 anonim ***** válasza:
89%
A mai vilagban a lehetoseg egyenlo. Tehat mindket nem regisztralhat a tarskeresore. A ferfiak es a nok is. Hogy azon belul ki hogyan viselkedik az mar kultura kerdese. Az incelek pedig eloskodnek a tarsadalmon, nem pedig hozzaadnak. A kenyszerkasztralas tenyleg humanus lenne, biztosra kene menni, hogy nem szaporodnak. Meg talan vissza is vennenek a hozongesbol.
2021. máj. 21. 22:25
 37/113 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, hogy NINCS PROBLÉMA!!!!!!!!!????

Megoldás: fejleszd magad, és ne legyél ekkora kretén! És máris lesz Nőd!

2021. máj. 21. 22:25
 38/113 anonim ***** válasza:
100%
33: Igen, nyilván valami van. De még nem jöttem rá, hogy mi az. És kicsit bánt amikor jönnek a "merbiztos 130kilós igénytelen, buta, válogatós,stb.stb" ember vagy. Általánosítás, ezt nem szeretem. Én eddig azt gondoltam az az incel, aki hozzám hasonlóan sikertelen párkeresés szempontból. De itt valahogy nagyon más dolgokat írnak.
2021. máj. 21. 22:26
 39/113 anonim ***** válasza:
40%
35: A világ összes nőjénél mondjuk nem is próbálkoztam, ez igaz. De ne mondjátok már, hogy vaktábak 300 nőtől randit kéne kérnem, mintha mindegy lenne! Eddig csak azokat hívtam el, akik barátilag már szimpik voltak, nagyjából 15 nő körüli szám.
2021. máj. 21. 22:28
 40/113 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elmúlt 20 évben 15 nőt hívtál csak el, még az évi 1 sem jön ki.
2021. máj. 21. 22:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!