Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor találjatok ki valami mást."

A saját nyomorodra magadnak kell megoldást találni, mivel a kutyát nem érdekli.

2021. máj. 21. 22:33
 42/113 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikertelen vagy a Nőknél, az kizárólag a te hibád!

2021. máj. 21. 22:37
 43/113 A kérdező kommentje:

35: Az online társkeresésben kinézetben a felső 20% -ban kell lenni ahhoz, hogy valaki értelmesen tudjon csajozni. Aki ebben nincs benne, az egész csak egy megalázó kínszenvedés lesz. Sokan nem néznek ki úgy alapból, hogy egyáltalán esélyük legyen a felső 20 -ba kerülni.

Aki kiesik az online dating -ből, az meg hogy csajozzon? Régen ott voltak a szórakozóhelyek is, viszont azokat az online dating egy kolbászpartivá tette. Egy lány minek nézzen le a veszélyes éjszakai életbe, ha ott van neki a Tinder, ahonnan házhoz jönnek a modell kinézetű jelöltek.

A harmadik hely, ahol lehet csajozni, az a baráti kör, ilyenbe viszont először be kell kerülni, ami szingli férfiként már alapból nagyon nehéz középiskola/egyetem után. Ráadásul ott van az a probléma is, hogy fel fogják ismerni egyből, ha az illető kizárólag csajozás miatt van ott. Akik így szereznek barátnőt azok jellemzően a középiskolai/egyetemi baráti körből teszik, ami ha nem volt, ez az út később esélytelen. Én mondjuk ettől függetlenül egy fiatalnak sem nagyon tanácsolnám, hogy ilyen "csajos" baráti körökben legyen, mivel könnyen elihatja/drogozhatja az életét, különösen manapság.

Tehát a három csajozási lehetőség közül marad a felső 10es kinézet. Sok sikert hozzá... Szerintem lassan az a fura a mai világban, ha akinek összejön valami, különösen a fiatalabb generációkban.

2021. máj. 21. 22:38
 44/113 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintem lassan az a fura a mai világban, ha akinek összejön valami, különösen a fiatalabb generációkban."

Ez csak a te beteg elmédben van így. Erős korreláció van az elborult agyad és a szingliséged között.

2021. máj. 21. 22:40
 45/113 anonim ***** válasza:
88%

Pl. ott a kasztrálás. Hogy ne vágyj a Nőkre. Ja, ez nem tetszik? Miért nem? Az en gondomat megoldaná, nem kéne allandoan azon izgulnom, hogy megint le lettem k*rvazva, amiért elutasitottam egy nekem nem tetsző incelt.

Egyebként nem értelek....allitolag pontosan tudod, hogy nekünk Nőknek mi kell: alfa mittudoménmiaf*szom. Miért nem válsz olyanná???

Ezt konyorgok magyarazd meg nekem, hogy miert nem leszel "alfa"?

Miert olyan megoldast pedzegetsz folyamatosan, ahol elveszed a Nők szabad pár és/vagy szexpartner válásztáshoz való jogát!?

2021. máj. 21. 22:44
 46/113 anonim ***** válasza:
34%
44: Túloz, de sok igazság van abban, amit mond. Ha próbáltál férfiként Tindert, vagy bármilyen társkeresőt akkor tudod. Nekem baráti körömben is csak annak voltak egyezései tinderen, aki az átlagnál jobbvágású, jobb képű férfi. Nálam az arány körülbelül 4 match kétezer nő "tetszikelése" után, és nem vagyok 100+ kilós fogatlan egyén.
2021. máj. 21. 22:45
 47/113 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pali, konkrétan korábban már leírta, hogy azt szeretné, hogy az állam importáljon neki éhező, rettegésben tartott nőket. Elmebeteg, akit pszichiátrián kéne kezelni. Ezért nincs senkije.
2021. máj. 21. 22:50
 48/113 A kérdező kommentje:

44: Ami igaz, hogy a social circle ismerkedésről nincs annyi tapasztalatom, mivel a társaságokban amikben benne voltam, jellemzően 90 -100% -os férfi arány volt.

Az éjszakai életben meg a fesztiválokon viszont eltöltöttem kb 10 évet és volt egyéjszakás kalandom is. Ezek a helyek 2012 környékén még tökéletesek voltak ismerkedésre, viszont az évek folyamán, különösen az instagram és Tinder elterjedésétől kezdődően végletesen elkolbászosodtak.

Online datingben is van tapasztalatom, ahonnan 2018 -ban még volt randim, míg mostanában már egy normális beszélgetésig se jutok el (igaz 2 évet kihagytam). A "betegesnek" tekintett elméleteim igazolására a lezárások alatt több Tinder tesztet is csináltam és ezek igazolták az összes incel állítást. Csak azt nem tudom, hogy az felső 10 vagy felső 20, aki ma is matchel.

Egyébként budapesti vagyok és az itteni (illetve Zamárdi/Sopron fesztiválok) tapasztalataimról írok, tehát lehet a vidéki falvakban más a helyzet.

2021. máj. 21. 22:51
 49/113 anonim ***** válasza:
100%

"A "betegesnek" tekintett elméleteim igazolására a lezárások alatt több Tinder tesztet is csináltam"

Ezek a Tinder tesztek pedig azt bizonyítják, hogy beteg és élettelen vagy.

2021. máj. 21. 22:54
 50/113 A kérdező kommentje:

46: Nem túlzok. Férfiként ha az első nap 30+ like -ot akarok, jobb ha úgy nézek ki, ahogy a 2000es években egy modell. Valaki egy angol oldalon csinált is ilyen tesztet 2000es évekbeli modell férfival és alig volt matche.

Nőként ezzel szemben a legrondább 150 kilós tehénnek is 99+ like -ja van pár óra alatt. Ami viszont igazán rohadtúl zavar az nem is ez, hanem hogy az emberek úgy tesznek, mintha a probléma még csak nem is létezne.

2021. máj. 21. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!