Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek tisztában vannak azzal hogy a keresztény szemlélet mellettük áll?
1-es vagyok. Mert mitől is lesz valaki incel? Vagy annyira gyéva, hogy sehogy se mer közeledni a nők felé, inkább otthon gépezik és veri a fütyköst. Na most ilyen pasik azt várnák, hogy esetleg a nő kezdeményezzen. De könyörgöm, az ilyen mellett mi öröme lenne egy nőnek? Miben számíthatna egy gyáva alakra?
A másik lehetőség a visszataszító, rossz, bunkó modor.
Még jó hogy nem az egyház irányít már. Milyen jó is volt mikor kenyszerhazasagok voltak mi? Lehet bűn ronda volt a pasi vagy egy szrhzi de a család hozzaadta a lányt mert hasonló anyagi helyzetű család voltak.
Jó lenne már ha felfogna a sok beteg agyú hogy nincs olyan hogy neki JÁR EGY NŐ. Nem, nem jár alanyi jogon senkinek. Különben sem tárgyak vagyunk. És ameg ennyit látsz a nőkben neked nem is lesz.
Akkor ideje atterni az iszlamra 😂
36F incel
Szerintem egyáltalan nincsenek könnyű helyzetben a mai fiúk/férfiak.
Tényleg léteznek olyan emberek, akik a kutyának sem kellenek.
Pl.én.
De legalább van annyi bennem, hogy másnak nem ártok.
"De azt ugye tudod, hogy muszlim férfinak lenni (is) mennyi kötelezettséggel, kötöttséggel és kényelmetlenséggel jár?"
Marmint a bekabszizva motorozgatas, petardazas, kipufogoegetes stb, ahogy itt a helyi sracok csinaljak? Muszlim orszagban elek. A szomszedom este 7-kor elmegy melozni a helyi palmaolajgyarba (biztonsagi or), reggel 7-kor hazajon. Aztan alucizik, delkorul elkezdi uvoltetni a radiot (jo kis 80-as evekbeli dangdut slagereket) delutanig, aztan 7-re megy a gyarba :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!