Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan férfi, aki teljesen hetero, de szívesen élné hátralevő életét női szerepben?
Maximum a menstruáció meg a gyerekszülés nem hiányozna, de utóbbit úgyis én dönteném el.
És semmi ferde hajlamom nincs, nem beszélek affektálva, nem vonzanak a férfiak, a nőies külsejű nők vonzanak szexuálisan.
És kéretik komolyan venni a dolgot, értem ez alatt, hogy mielőtt valaki már írná röptében, hogy "persze de ha nem vagy fullos cicababa akkor milyen rossz" vagy "ha csúnya kövér lány vagy akkor milyen rossz", vagy "ha már kiöregedtél, akkor milyen rossz" esetleg "ha tolószékes vagy, akkor milyen rossz" az előtte UGYANENNEK A FÉRFI MEGFELELŐJÉVEL hasonlítsa össze.
Tehát vonzó férfit vonzó nővel, pénzes férfit pénzes nővel, öreg jól karbantartott jómódú férfit öreg jól karbantartott jómódú nővel, lepukkant, gyerekes, eladósodott 40-es nőt lepukkant, gyerekes, eladósodott 40-es férfivel és így tovább...
És ez miért a párkapcsolatok rovatba került?
Szerintem simán lehet, boztos nem kellemes érzés, mi vonz annyira abban, hogy nő legyél?
Szerintem egy pszichológussal beszélgess erről, aki ilyen gender ideológiákkal foglalkozik, az emberek többsége nem fog tudni használható tanácsot adni, nem tudjuk, hogy elmúlik-e vagy megmarad, továbbfejlődik, vagy ilyen marad stb.
Mert párkapcsolatok és szex szempontjából vannak a legnagyobb előnyben a nők.
És azért gender, mert nem tudom, hogy a társadalomban zajló folyamatok miatt van egyre több ilyen és ez erre adott reakció vagy biológiailag valami nem oké velem, hogy ezt az egész aktív, kezdeményező "te vagy a férfi, te kezdeményezz, te szólítsd le, te hozz döntéseket, akár a randival kapcsolatban, legyél magabiztos mindenben meg stb." mindig életidegen volt tőlem.
Mindig arra vágytam, hogy megcserélődjenek a szerepek, engem akarjon meghódítani a nő, ő kezdeményezzen, sosem értettem miért panaszkodnak a nők meg a hagyományos értékrendű férfiakkal sem tudtam azonosulni.
És kezdetben azt hittem, hogy biztos minden férfi vagy a legtöbb így gondolkodik, mint én, aztán rájöttem, hogy nem, tényleg nem... így velem nem oké valami.
Én átlagos nôként szívesen cserélnék átlagos férfival. Mi az, hogy a menstruáció nem kéne? Azt adnám át elsônek, már viheted is! A huszonéves kortól ajánlott méhnyakrák és emlôrák szûrés is a tiéd lehet az opcionális terhességgel, szüléssel, szoptatással együtt.
Én szivesen kezdeményeznék annál akinél én akarok. És emiatt nem néznének ri...nak.Ha meg épp nem akarok, akkor meg mindenki szépen békén hagyna és élvezhetném a nyugalmat. Nyakkendôt kötnék inkább és kivágnám az ablakon az összes kényelmetlen nôi cipôt. Borotválnám az államat, te meg borotváld csak a lábaid, a karod, a hónaljad meg az intim testrészeidet.
Alkalomra nem kéne kisestélyi, kiskosztüm, báli ruha anyámkínja. Felvenném az inget, öltönyt, aztán jó lenne mindenhova.
A fodrász is olcsóbb lenne.
Ha ôszülök, úgy hagyhatom, még sármos is lehet. Te meg festesd csak a hajad harminc éves korodtól, ha nem akarod, hogy nagymamának nézzenek.
Ja, és csurogjon inkább belôled a sperma minden szex utáni napon.
#3 +1
Tökéletesen leírta, összefoglalta.
Ha nő akarsz lenni de attól nőkkel akarsz majd együtt lenni esetleg ugyanúgy kezdeményezni kell.Ket nő kapcsolatában is kezdeményezik valamelyik fél.
Egyébként lehet,hogy transznemű leszbikus vagy
"férfi, aki teljesen hetero, de szívesen élné hátralevő életét női szerepben?"
És semmi "ferde" hajlamod nincs?
Akkor ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!