Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan férfi, aki teljesen hetero, de szívesen élné hátralevő életét női szerepben?
Maximum a menstruáció meg a gyerekszülés nem hiányozna, de utóbbit úgyis én dönteném el.
És semmi ferde hajlamom nincs, nem beszélek affektálva, nem vonzanak a férfiak, a nőies külsejű nők vonzanak szexuálisan.
És kéretik komolyan venni a dolgot, értem ez alatt, hogy mielőtt valaki már írná röptében, hogy "persze de ha nem vagy fullos cicababa akkor milyen rossz" vagy "ha csúnya kövér lány vagy akkor milyen rossz", vagy "ha már kiöregedtél, akkor milyen rossz" esetleg "ha tolószékes vagy, akkor milyen rossz" az előtte UGYANENNEK A FÉRFI MEGFELELŐJÉVEL hasonlítsa össze.
Tehát vonzó férfit vonzó nővel, pénzes férfit pénzes nővel, öreg jól karbantartott jómódú férfit öreg jól karbantartott jómódú nővel, lepukkant, gyerekes, eladósodott 40-es nőt lepukkant, gyerekes, eladósodott 40-es férfivel és így tovább...
"Maximum a menstruáció meg a gyerekszülés nem hiányozna, de utóbbit úgyis én dönteném el."
A szülést igen, a menstruáció nem opció. Vagyis ha valakinek kimarad vagy nincs, akkor is szenvedsz egyéb nőgyógyászati problémáktól, fájdalmaktól, járhatsz vizsgálatokra, ami egyáltalán nem kellemes, és miközben amúgy is egy kellemetlen, kiszolgáltatott szituációban vizsgálnak még örülhetsz, ha nem kapsz valami jó kis lekezelő, megalázó megjegyzést.
Megnéznélek, ahogy menstruálva kellene menned dolgozni (és ott teljesíteni mondjuk valami jó kis álló munkában), mert különben kirúgnak. Egyből visszasírnád, hogy férfiként az volt a legnagyobb problémád, hogy épp nem jut nő.
"Én el nem tudom képzelni, hogy egy pasit mi motiválhat, hogy életben maradjon. Ha arra gondolok hogy egy percre is férfinek kell lennem, elhányom magam."
Gondolom olyasmi motiválhatja, mint engem, hogy imádja a munkáját, szereti a családját, van rengeteg hobbija. De ha a te életednek nőként csak a sminkelés és a magassarkú cipő ad motivációt, akkor az inkább sajnálatra méltó. És remélem soha nem születik fiad ilyen mentalitással.
Nekem semmilyen gyerekem nem fog születni, amiatt ne aggódj. :D
Hat igen, nektek nem is kell, az sem a ti gondotok. Mar ember nem lenne a Földön, ha nektek kellene szülni. Ennél nagyobb kliset nem is Mondhattál volna a nőkkel kapcsolatban. Nagyon nem ebben merül ki a női mivolt. És szomorú hogy egy nő nem tudja értékelni, hogy annak született. Örülnie kellene, hogy ennyire szerencsés. Egyébként valóban, ha akarnék gyereket félnék is hogy fiú lesz, de mivel az az utolsó dolog amit akarok, így ezzel nincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!