Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 A kérdező kommentje:
Én meg persze beteg és élettelen vagyok, amiért nem tagadom le a valóságot. Komolyan a Chad-19 kamuvírus alatt az utolsó reménységemet is elvesztettem arra vonatkozóan, hogy egyáltalán lehetséges a társadalmi fejlődés. Technológiailag lehet, hogy a toppon vagyunk, viszont az emberek gondolkodása továbbra is ugyanolyan elvakult vallásos, mint a közép vagy az ókorban, csak most éppen ez a feminizmus meg a balliberális baromságok.
2021. máj. 21. 23:05
 52/113 anonim ***** válasza:
95%

Na ez a tipikus példája annak, mikor valaki csúnya, és mellé bolond is.

Maximum egy fogatlan, alkoholista c*gánynőt tudok melléd elképzelni, de még őt is sajnálnám.

2021. máj. 21. 23:09
 53/113 A kérdező kommentje:
52: Te vagy az, aki 500 évvel ezelőtt bolondnak tartott volna, amikor azt mondom, hogy a föld gömbölyű.
2021. máj. 21. 23:17
 54/113 anonim ***** válasza:
100%
Nem, teaz a kategória vagy, aki ma azt gondolja, hogy a Föld lapos.
2021. máj. 21. 23:19
 55/113 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, nagyon jól szórakozom rajtad!
2021. máj. 21. 23:19
 56/113 anonim ***** válasza:
100%
Pontosn! Te az a kategoria vagy, aki 2021.ben gondolja azt, hogy a föld lapos
2021. máj. 21. 23:25
 57/113 anonim ***** válasza:
93%

Most te komolyan azt gondolod, mert legalábbis azt írod, hogy a férfiak felső 10-20%a van kapcsolatban? A többi 80-90% meg incel/szingli? És ugye mivel ez egy páros játék, a nőknél is ez az arány? Mégis mikor voltál utoljára utcán? És ha voltál, hol volt, ahol azt láttad, hogy top külsejű férfiak vannak csak nővel, és abból is kövérrel, mert nekik is jut top férfi?

Ti nem ebben a világban éltek, komolyan. És jelentősen túl becsültök egy hangos kisebbséget, mert azért nézzük reálisan, valójában a teljes férfi társadalomnak igen csekély része az, aki annyira defektes, hogy ne tudna hosszabb-rövidebb időre nővel kapcsolatot kialakítani.

Mindenkinek mások az adottságai, képességei. Te képtelen vagy nőt szerezni, alkalmatlan vagy rá. Szar ügy, de ez van. Én képtelen vagyok az asztalos munkára, vagy a cégem penzügyeinek konyvelésére. Ez is szar ügy. De én ezért igénybe veszek olyan szolgáltatást, ami erre szakosodott. Nyilván ezért fizetek is, hisz az én hiányosságom, hogy nem tudom magamnak megoldani.

Te miért nem veszel igénybe megfelelő szolgáltatást?

Nyilván ebből család nem lesz, de kevésbé lennél frusztrált talán. És hát őszintén, milyen példát tudnál nyújtani egy fiú gyereknek? Vagy akár egy lánynak... A természet szól közbe úgy látszik, hogy ne szaporodjon, aki ennyire alkalmatlan, ne örökítse ezt tovább.

2021. máj. 22. 00:29
 58/113 A kérdező kommentje:

"hogy a férfiak felső 10-20%a van kapcsolatban?":

Ami biztos, hogy ma ők tudnak kapcsolatba kerülni online.

2021. máj. 22. 00:49
 59/113 A kérdező kommentje:
De egyébként megint sikerült átmenni személyiségeskedésbe. Az igazi probléma, amiről a kérdés szól, az egyenlőtlenség a nők és férfiak között.
2021. máj. 22. 01:00
 60/113 A kérdező kommentje:

Nekem van olyan ismerősöm, akinek 1 év Tinderezés után végül sikerült nagy nehezen találnia egy nőt, aki nem Instagrammozik, a Tinderen meg csak 1 hete volt még fönn, így nem gondolta végig, hogy jobb pasija is lehet.

A gond, hogy a kinézetben vele egy szinten lévő nő ugyanott pár óra alatt talál partnert akármihez.

2021. máj. 22. 01:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!