Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.

Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.

2021. máj. 21. 17:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beszédes, hogy mire reagálsz, mire nem, és hogy bizonyos kérdésekre való válaszadást milyen látványosan kerülsz, miközben sokat írsz másról.

Szerintem te is tudod, hogy azért, mert ha őszintén válaszolnál rájuk, akkor kénytelen lennél saját magadnak ellentmondani, a saját állításaidat megcáfolni.

2021. máj. 22. 16:16
 102/113 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem fogsz ilyet csinálni, mert kiderülne az igazság. "

Nyilván nem fogsz a kérdéseimre válaszolni, mert akkor kiderülne az igazság.

2021. máj. 22. 16:32
 103/113 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként valószínüleg azért vannak ilyen tapasztalataid, mert nem a saját súlycsoportban keresel."

Milyen tapasztalataim vannak a feltételezésed szerint?

"mert nem a saját súlycsoportban keresel ..."

Nem pont te írtad, hogy a csúnya nőknek is fél nap alatt összejön 99+ like felső kategóriás férfiaktól?

(Akiket aztán - ha valódi csúnya nők lennének, nem a te kamu regisztrációid - a való életben nyilván feleségül is vennének, hogy életük hátralévő részében luxus életet biztosítsanak nekik, ha megtettek ennyit, hogy regisztráltak a Tinderre. Hiszen te leírtad, hogy a nőknek csak karnyújtásnyira van a luxus élet modell pasival. Nyilván igaz, nem?)

2021. máj. 22. 16:54
 104/113 anonim ***** válasza:
9%
103: Mondjuk azért nem tudom érzed e, de van egy kis különbség a "nem veszik feleségül a dagadt igénytelen nőket" és a "szóba sem álnak nem elhízott, átlagos , de unalmas hapsikkal" között. Szerintem nem egészen ugyanaz a két nem problémája.
2021. máj. 22. 17:12
 105/113 anonim ***** válasza:
100%

104

A hozzászólásom nem a két nem társkeresési esélyeinek összehasonlításáról szólt, hanem arról, hogy mennyire életszerű és hihető a kérdező némelyik állítása.

De ha már szóba hoztad a különbséget, szerinted amikor 100, addig egyedülálló nőnek lesz párkapcsolata - akár a neten, akár az életben történt megismerkedés után, - akkor hány, addig egyedülálló férfinek lesz ezzel egyidőben párkapcsolata?

2021. máj. 22. 17:31
 106/113 anonim ***** válasza:
0%
105: Utolsó mondatoddal nem vitatkoznék, de akkor én is kérdezek: Szerinted akkor miért van, hogy 100 harminc év feletti szűzből 90 férfi? Hisz a szüzesség elvesztésekor férfival veszítik el!?
2021. máj. 22. 17:39
 107/113 anonim ***** válasza:
100%

" Csinálj egy Tinder profilt ronda kövér nővel (mondjuk a saját képes jó lesz)."

Feltételezem a hölgynek, veled ellentétben van élete, úgyhogy nem fog ilyet csinálni.

2021. máj. 22. 17:41
 108/113 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted akkor miért van, hogy 100 harminc év feletti szűzből 90 férfi?"

Sosem olvastam erre vonatkozó statisztikát. Ha belinkelsz egy olyan forrást erre, amit te hitelesnek tartasz, és alátámasztja ezt az állításodat, akkor szívesen megírom, hogy ha így van, akkor szerintem mi lehet az oka.

2021. máj. 22. 17:45
 109/113 anonim ***** válasza:
0%

108: Több cikket is olvastam erről, bár igaz nem mérvadóak és nem találom őket (feminás is volt talán). És ennyire nagy aránytalanság talán nem volt, 60-40 körül volt, tehát nagyjából 20%-al több férfi maradt szűzen.

Viszont elég ha itt gyk-n olvasod, itt 99%-ban férfiak.

És ne mondd, hogy azért, mert a 30 feletti egészséges szűz nőket kevésbé zavarja a dolog vagy "nem annyira mernek kérdést feltenni ezügyben".

2021. máj. 22. 17:55
 110/113 anonim ***** válasza:
100%
Ha harmincévesen még szűz lennék, k*rva élet, hogy elmennék prostihoz. Ha még ehhez is nyomorék valaki, akkor így járt.
2021. máj. 22. 18:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!