Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak nőni a nők elvárásai?
110: Amikor tavaly a lezárások kezdődtek és beütött egy tőzsdekrach, tömegesen rugtak a munkahelyekről főleg nőket. Ment is a rinyálás a feminácik részéről.
108: Amikor balra húzzák a képemet, nincs odaírva, hogy fel vagyok ébredve.
#114: "Be kéne csicskulni a feminista propagandának és le kéne tagadni a modern kori társadalmi problémákat csak azért, hogy csajhoz jussak?"
Én már kezdem úgy felfogni, mint modernkori inkvizíció. Régen rosszabb volt, akkor nem mondhattad ki, hogy a Föld gömbölyű, mert élve elégettek.
A polkorrekt lett az új normális, a mainstreamtől eltérő véleményét meg mindenki tartsa meg magának, ha jót akar.
Én olyan jókat vigyorgok azon, hogy szerintetek itt megmondjátok a tutit, közben meg soha az életben nem fog hozzátok nyúlni a kutya sem :D
Egyébként meg, sajnos a bolondok sosem tudják magukról, hogy bolondok. Szerintetek mindenki hülye, csak ti vagytok helikopterek. Marad nekteka Gyakorikérdések. Számotokra ez az élet.
3: "Zselés köröm, hajdúsítás, 4D szempilla, buboréksegg, combrés, hip dip, villanófényes szőrtelenítés, stb. "
Ezért szeretek ide járni. Fogalmam sincs ezek micsodák. Ez a csaj megfelelője annak, amikor a pasik PONTOSAN leírják hogy a csajnak milyen turbó-hiper-szuper kocsi kell, komoly műszaki adatokkal megspékelve. Egy heteró férfinak foggalma nincs arról, hogy a fentebb felsorolt dolgok micsodák, ugyanúgy ahogy egy átlagos csajnak (vagy férfinak) sincs fogalma arról, hogy mik a legújabb trendek az autóiparban. Mindazonáltal ez itt az internet, szóval a határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!