Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy túlzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.

Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!

- diploma megléte

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat

- jó megjelenés

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)

- saját lakás vagy ház.

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)

2021. ápr. 24. 07:55
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
76%

Jézus gyere le! Pontokba szedve azért az komoly...

Én csak annyit várok el, hogy szeressen.. 42n

2021. ápr. 24. 08:01
 2/56 anonim ***** válasza:
89%
Neked van akkor lakásod, autód, 20 millád 29 évesen?
2021. ápr. 24. 08:01
 3/56 A kérdező kommentje:

2/2

Igen!

2021. ápr. 24. 08:02
 4/56 anonim ***** válasza:
90%

Hát ezek elég nagy elvárások ne is haragudj. És nagyon felületesek. Arról semmi szó nem esik, hogy megbízhatóság, korrektség, hűség és közös célok, hasonló életvitel.

Csak számok, és ingóságok: autó, nagy micsoda...

Elég szomorú ha erről szól egy kapcsolat. Hosszúéletű kapcsolat nem ilyeneken múlik mert az autó tönkremegy, a kukival is lehetnek idővel gondok.

Kell egy vonzalom, lelki-értelmi és érzelmi és hasonló életvitel. Szerintem ezek a fontosak. Illetve hasonló habitus.

2021. ápr. 24. 08:04
 5/56 anonim ***** válasza:
18%
Ezek teljesen alapelvarasok. Amelyik ennyire sem képes, azt nem nezem le, csak siman nem jovok vele ossze
2021. ápr. 24. 08:07
 6/56 anonim ***** válasza:
88%

Alap elvárás a 20 millió az ajtó és a 17 centi? Nem tudom, én tuti nem szeretném hogy emiatt legyen velem valaki.

Legyen munkája, legyen önálló ( lakjon egyedül ), legyen önmagára igényes, legyen egy rendes-jó ember és megbízható, hűséges. Szerintem ezek számítanak.

Hiába vannak meg a felsorolt tárgyak, tulajdonságok, ha 1-2 évente váltogatja a partnereit...

2021. ápr. 24. 08:10
 7/56 anonim ***** válasza:
100%
2/2 vagyok. Hogyan lehet mindezt ennyi idős korra előteremteni? Mondjuk hogy hol van a lakás meg milyen az autó azt nem tudom, de saccolok arra is vagy 20 millát.
2021. ápr. 24. 08:10
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
Édes Mózes. -_-
2021. ápr. 24. 08:11
 9/56 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hülye vagyok....lehetsz troll is. 😃
2021. ápr. 24. 08:12
 10/56 anonim ***** válasza:
98%

napi nokek alcazott ferfi kamukerdes. egy no sose irna le olyat, hogy ‘atlag 17 centivel rendelkezzen’.

egyebkent tultoltad, ott bukik el a dolog, hogy 20 milla megtakaritas es sajat lakas 29 evesen sajna nem valami realis, illetve ha valakinek van is ennyi megtakaritasa, biztosan nem fog rajta ulni, hanem befekteti vagy mondjuk vesz egy masik lakast (+ hitel) es azt kiadja.

tehat tultoltad a trollkodast, de amugy a sajat hazon es 20 milla megtakaritason kivul mindegyik realis elvaras.

2021. ápr. 24. 08:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!