Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy túlzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.

Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!

- diploma megléte

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat

- jó megjelenés

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)

- saját lakás vagy ház.

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)

2021. ápr. 24. 07:55
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom eldönteni, hogy ez egy szarkasztikus írás, vagy tényleg ennyire förtelmes alak a kérdező.

Az utóbbi években olyan mélyre süllyedt a társadalom, hogy sok minden amivel viccelődtünk régebben, valósággá vált.

2021. ápr. 24. 13:20
 52/56 anonim ***** válasza:
95%
#51 a trollkérdező férfi és ez az írás azért született hogy szidják a nőket.
2021. ápr. 24. 13:28
 53/56 anonim ***** válasza:
89%

"- diploma megléte

- saját lakás vagy ház."

De egyébként ha most valaki lediplomázik politológiából vagy filozófiából és vesz egy tanyát valahol Ózd vonzáskörzetében az szóba jöhet már?

2021. ápr. 24. 23:32
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Fel is szívódott a troll kerdezo

...

2021. ápr. 25. 06:57
 55/56 anonim ***** válasza:
Én csak azon csodálkozom, hogy már 1 napja itt van ez a kérdés, de az adminok még nem törtölték le.
2021. ápr. 25. 10:59
 56/56 anonim ***** válasza:

"átlag 17 cm mérettel"-nem tudom, egy (1) fallosz sestén hogy számítunk átlagot?

:)

szóval felejtős vagy!

2021. máj. 3. 00:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!