Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?
Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.
Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!
- diploma megléte
- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat
- jó megjelenés
- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)
- saját lakás vagy ház.
- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)
- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.
- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)
- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.
- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.
- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)
Nem tudom eldönteni, hogy ez egy szarkasztikus írás, vagy tényleg ennyire förtelmes alak a kérdező.
Az utóbbi években olyan mélyre süllyedt a társadalom, hogy sok minden amivel viccelődtünk régebben, valósággá vált.
"- diploma megléte
- saját lakás vagy ház."
De egyébként ha most valaki lediplomázik politológiából vagy filozófiából és vesz egy tanyát valahol Ózd vonzáskörzetében az szóba jöhet már?
Fel is szívódott a troll kerdezo
...
"átlag 17 cm mérettel"-nem tudom, egy (1) fallosz sestén hogy számítunk átlagot?
:)
szóval felejtős vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!