Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?
Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.
Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!
- diploma megléte
- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat
- jó megjelenés
- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)
- saját lakás vagy ház.
- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)
- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.
- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)
- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.
- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.
- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)
Akkor megforditom a kerdest cicus, minden nonek felteszem:
Te mit teszel egy kapcsolatba, ha elvarni tudsz?
Ilyenkor a valasz. Jaaaj nem csalom meeeeg, jaaaj tudok nokedlit szaggatni meg jaaaaj en nem olyan lany vagyok, mint a tobbi.
Ez olyan alap, hogy en tudok levegot venni es lehuzom a wc-t.
Az ilyen egy troll, vagy egy 14 kislany agyi szintjen megmaradt valami, aki apukat keres maganak.
46-os: tudod mit tud adni egy kapcsolatban? Az ATM-et lecsapolni és shoppingolni naphosszat a srác pénzéből.
Kemény munka ám ez is!
44-es elég undorító vagy, ki kíváncsi erre?
Azért nem is küldöm, csak mondtam, hogy el lehet hinni, hogy nekem ekkora van.
Az ATM-et lecsapolni és shoppingolni naphosszat a srác pénzéből.
És rengeteg ilyen van, kb midnen 10. nő ilyen az ismerősi körben, gazdag vállalkozó férj mellett. Aztán mesélnek, hogy ők hogy elfáradnak a shoppingban, műkörmöshöz, fodrászhoz járásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!