Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy túlzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.

Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!

- diploma megléte

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat

- jó megjelenés

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)

- saját lakás vagy ház.

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)

2021. ápr. 24. 07:55
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
40. Dehogy, csak közöltem a tényeket, hogy vidéken átlag fizetésből, szülői segítség nélkül kb ennyire telik. Az más kérdés, hogy csak 10 milliót sikerült összegyűjteni ennyi év alatt (11 év munka), abból 8 ment a lakásindulómba, 2 ért autót vettem unokatesómtól (3 milliót ért 5 éve, de nekem 2 ért odaadták). A többi pénzem elment hobbira, elektronikai cikkekre, ruhákra, fenntartás, csajokra. Igen, havi szinten több tízezret kíván egy barátnő is, legalábbis amikor volt, akkor azért hetente 1 szer menni kellett moziba, 1 étterem, 1 kirándulás-benzin, stb. Nem olcsó na. Van olyan ismerősöm, aki 37 éves, de úgy indult, hogy 15 milliós lakást kapott 2010 ben az apjától. Ez ugye 9 év alatt vagy 35 milliót ért már. Ráköltött 5 milliót feúlítás gyanánt és eladta 60 millióért. Meg is vették azonnal. Az asszonynak is volt 7 milliós megtakarítása és vettek egy 70 milliós pompás kis lakást a külvárosban. Így lehet élni persze...+új Vitara.
2021. ápr. 24. 12:29
 42/56 anonim ***** válasza:
60%
39! A farkadat leszámítva még el is hiszem a sztorit. A 19 centi ugyanis már nagyon nagy kategória. Az átlag a 13-15 centi.
2021. ápr. 24. 12:47
 43/56 anonim ***** válasza:
lol ez az egész egy röhej. Sose fognak 'összejönni'. Kivéve ha eladja a lakását és megnyújtja a 'micsodáját'. Hagyjuk már.
2021. ápr. 24. 12:49
 44/56 anonim ***** válasza:
0%
42. Igen, de ekkora. El tudom küldeni képen (nem kamu kép, odateszek mellé valamit, hogy elhidd), bár gondolom nem szeretnéd látni, meg én sem szívesen küldöm. Még soha nem küldtem senkinek, nőnek sem :D . Amúgy a legtöbb nő meglepően tág, a 4 páromból csak 2 panaszkodott rá, hogy fáj. De tényleg ekkora, 19.4. Ez halál komoly.
2021. ápr. 24. 12:56
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
44-es elég undorító vagy, ki kíváncsi erre?
2021. ápr. 24. 12:58
 46/56 anonim ***** válasza:
24%

Akkor megforditom a kerdest cicus, minden nonek felteszem:

Te mit teszel egy kapcsolatba, ha elvarni tudsz?

Ilyenkor a valasz. Jaaaj nem csalom meeeeg, jaaaj tudok nokedlit szaggatni meg jaaaaj en nem olyan lany vagyok, mint a tobbi.

Ez olyan alap, hogy en tudok levegot venni es lehuzom a wc-t.

Az ilyen egy troll, vagy egy 14 kislany agyi szintjen megmaradt valami, aki apukat keres maganak.

2021. ápr. 24. 12:58
 47/56 anonim ***** válasza:
64%

46-os: tudod mit tud adni egy kapcsolatban? Az ATM-et lecsapolni és shoppingolni naphosszat a srác pénzéből.

Kemény munka ám ez is!

2021. ápr. 24. 13:00
 48/56 anonim ***** válasza:
50%

44-es elég undorító vagy, ki kíváncsi erre?

Azért nem is küldöm, csak mondtam, hogy el lehet hinni, hogy nekem ekkora van.

2021. ápr. 24. 13:01
 49/56 anonim ***** válasza:
89%

Az ATM-et lecsapolni és shoppingolni naphosszat a srác pénzéből.

És rengeteg ilyen van, kb midnen 10. nő ilyen az ismerősi körben, gazdag vállalkozó férj mellett. Aztán mesélnek, hogy ők hogy elfáradnak a shoppingban, műkörmöshöz, fodrászhoz járásban.

2021. ápr. 24. 13:02
 50/56 anonim ***** válasza:
24%
Faraszto lehet k..nak lenni
2021. ápr. 24. 13:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!