Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy túlzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.

Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!

- diploma megléte

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat

- jó megjelenés

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)

- saját lakás vagy ház.

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)

2021. ápr. 24. 07:55
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
86%
Nem az a baj, hogy kamu a kérdés, hanem hogy tényleg vannak ilyen nők. Csak ők nem gyk-n fognak pasit keresni, meg az idejüket tölteni, hanem mondjuk puncson.
2021. ápr. 24. 08:36
 22/56 anonim ***** válasza:
86%

És ez mit jelent a többi nőre nézve, hogy vannak ilyenek is?

Vannak férfi prostituáltak is, mégsem mondjuk, hogy minden férfi k.rva.

2021. ápr. 24. 08:46
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Korában is írták, ezt szerintem sem nem egy nő írta. Pláne 29 évesen, diplomával. A helyesírási hibákból, kifejezésekből gondolom így.
2021. ápr. 24. 08:48
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
#21 es? az az oldal erre van kitalalva. ha az 50es csunya penzes pasinak 20 eves, nagymellu-kerek feneku, szupermodelltesu no kell, akkor igenis vallalja, hogy ilyet valoszinuleg csak penzert fog kapni. de nincs ezzel gond, kereslet-kinalat, engem total hidegen hagy, mert nem az en stilusom, ha meg ok egymasra talalnak, akkor egeszsegukre.
2021. ápr. 24. 08:48
 25/56 anonim ***** válasza:
90%

Nőként mondom, hogy ha egy férfinak 20 millió forintja van 30 évesen, akkor ott 99%, hogy szülői támogatás, öröklés van a háttérben. Ennél sokkal fontosabb, hogy a srác maga mennyire takarékos, mennyire gondol a jövőre, mennyire dolgozik keményen, hogy biztos anyagi háttere legyen a leendő családjának. Mert valljuk be, ha kiderül, hogy eredetileg 30 milliót kapott a szülőktől, és 10-et már eltékozolt, netán nem is dolgozik, mondván milliói vannak, akkor valljuk be, ilyen férfit nem szívesen választanék családfőnek. Akkor inkább egy 30 éves férfi 5 milliós megtakarítással, de az tényleg legyen olyan, hogy ő maga kereste, osztotta be! Én 25 éves nőként 2 millió megtakarítással rendelkezek, szóval mai viszonyok között ezt reálisnak tartom. Ez sokkal jobb emberi tulajdonság, mint az ölbe hullott pénz, amit csak fel kellett szedni az elpatkolt rokonok után.

Amúgy sem a 20 millió, sem a 17 cm nem "átlagos" kategória. Én diplomás nőként mondom, hogy még a diploma sem fontos. Férfiaknak lehet sok jó munkája középfokú végzettséggel is, egy becsületes szakmával, a nőknek nincs ennyi választása.

Egyébként ha van saját háza, minek még 20 milliós megtakarítás pluszban? Ez már alapból egy 35+ milliós vagyont feltételez, plusz az autó. Menj már. :D

25/N

2021. ápr. 24. 08:58
 26/56 anonim ***** válasza:
18%
25-ös: azért 25 évesen elég szomorú hogy ennyire milliók alapján választasz párt...
2021. ápr. 24. 09:04
 27/56 Deff ***** válasza:
95%

Nem a szőke herceget várod hanem egy sugar daddyt :D

Ezek az anyagi elvárások tényleg irreálisak ennyi idősen , max. nagyon kivételes esetben, meg öröklés útján. De akkor ezekkel így mondjuk egy kutatói pályán vagy tanári diplomával rendelkező , sőt egy kezdő orvos is kiesik a kínalatból mert családi támogatás nélkül egyikük se tart 20 millás megtakarításnál + saját lakásnál. De gondolom minden ilyen hivatást végző rongyember. De kár is ennyit erőlködni egy troll kérdesen.

2021. ápr. 24. 09:06
 28/56 anonim ***** válasza:
95%
Biztos egy jómódú sportos okos gazdag férfi ilyen nőt keres. Nem hiszem.
2021. ápr. 24. 09:09
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
#26 olvasd át még egyszer a hozzászólásom és próbálj mögé látni, végig az emberi jellemről beszéltem és nem a pénz volt a lényeg. A pénz csak potenciálisan következtet arra, hogy ki milyen ember, milyen a gondolkodása.
2021. ápr. 24. 09:17
 30/56 anonim ***** válasza:
91%

- diploma megléte ❌

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat ❌

- jó megjelenés ❌

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.) (jogsi van) ✅

- saját lakás vagy ház. ❌

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk) ✅

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.❌

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.) ❌

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért. ✅

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen. ❌

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)✅

Vegulis 4 pontnak megfeleltem 184cm vagyok, de kisebb, mint 17cm. Mondjuk nem sikerult ertelmezni, hogy mi az az "atlag 17cm" egy szemelyre vetitve, dehat nincs diplomam 🤣

36F incel

2021. ápr. 24. 09:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!