Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?
Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.
Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!
- diploma megléte
- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat
- jó megjelenés
- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)
- saját lakás vagy ház.
- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)
- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.
- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)
- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.
- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.
- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)
Ha nem harapna mindenki ezekre az idióta kérdésekre, nem lenne ennyi troll.
20-asnam meg üzenem, hogy Komlón is 10+ milliónál kezdődik a normális lakás. Annyi rálátásod van erre is, mint a bölcsész- meg tanítódiplomákra (nem vagyok bölcsész se tanító).
17es centis szerszám és 20 millió. Nagyon romantikus. Öröm lesz mesélni erről az unokáknak, ahogy a két gerlepár egymásba "szeretett".
Szánalmas és szomorú.
Muci, amiket leirtal azt tudod, hogy amagyarok tobbsegenek nincs?
Lol
Normalis no amugy szimplan annyit ker, hogy szeresd meg legyel felelossegtudo es udvarias vele.
Az anyagi elvarasok meg apucit keres.
"Komlón is 10+ milliónál kezdődik a normális lakás. Annyi rálátásod van erre is, mint a bölcsész- meg tanítódiplomákra (nem vagyok bölcsész se tanító)."
Na igen, aki panelprogramos, háromszobás, erkélyeset akar a városközpontban, ami most lett felújítva az igen, csak tudod mikor pont most nézem, hogy az ingatlan.com-on ötmillió alatt kapásból van 10 eladó komlói lakás, akkor nem értem mit pattogsz, a kedvedért megnéztem a Komlóhoz hasonló méretű és helyzetű Makót, ami kb. olyasmi Szeged mellett mint Komló Pécs mellett, na ott 0 lakást kapsz enyniért. Tudod a magyarázat az, hogy Komló a zsénbányák bezárása óta csak egy alvóvárosa Pécsnek.
(mondjuk hidd el, mivel szegedi vagyok, aki Pécsre költözött képbe vagyok Makóval és Péccsel is, mielőtt elekdzesz okoskodni)
Egyik diplomám vallástudomány-pedagógia levelezőn az SZTE-ről, egy vizsag kb. egy nap készüléssel megvan, ha jó jegyet akarsz, akkor kettő vagy három. Tudom miről beszélek, nyugi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!