Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy túlzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy túlzóak a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Én is sokszor megkapom hogy a szőke herceget várom a fehér lovon és b+ magam.

Csak olyan alapokat várok el amit nőként én is nyújtani tudok 29 évesen!

- diploma megléte

- sportos vagy legalábbis nem elhízott testalkat

- jó megjelenés

- autó (nem kell 40 milliós, sőt az is elég ha a jogosítványa megvan.)

- saját lakás vagy ház.

- egyedülálló (kutya , macska nem baj ha él vele de ne a mama szoknyája mögül ismerkedjünk)

- legyen ebben a korban már tapasztalata. Nem a helyi bikát keresem de azért így 30 körül ne legyen szűz vagy olyan akinek eddig csak fizetett szolgáltatás jött össze, mert az sejtet valamit hogy valami nem stimmel vele.

- megtakarítása : kb 20 millió Ft (csak azért hogyha komolyra fordul a kapcsolat és lesz gyerekünk. Meg kapjon mindent ami szükséges.)

- 180 cm magas elvárt. Én is 177 cm vagyok. Csak ezért.

- szexben ok, és átlag 17 cm mérettel rendelkezzen.

- ne legyenek káros szenvedélyei ; (alkohol , dohány , drog..)

2021. ápr. 24. 07:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
25%

10_es: az a baj, hogy ha ilyen top 1-5%-os pasit keres egy nő, erre vágyik 100-200 másik nő is. Tehát ez nem egy monogám hanem poligám kapcsolat lesz.

Ez megy az arab világban is, mi is efelé megyünk el.

Hogy ez e a jó dolog az már más kérdés...

2021. ápr. 24. 08:14
 12/56 anonim ***** válasza:
73%
Hát szerintem a szőke herceget várod a fehér lovon és b+ magad.
2021. ápr. 24. 08:14
 13/56 anonim ***** válasza:
42%

12es: igen azt várja és ezzel nincsen gond csak fogadja el, hogy az ilyen bikára vágyik 100-200 másik anyagias hölgy is.

Tehát osztozkodni kell. Ez megy manapság.

Teszem azt én 35 körül vagyok van lakásom, némi ( 6 havi megtakarítás ), átlag magasság, átlag alkat és átlag odalent is + átlag munka/diploma. Totál átlag. Én már nem lennék neki jó. Mert értem nem kell úgymond versengeni. Viszont megbízható vagyok és lehet velem hosszú távon tervezni.

Manapság viszont inkább 1-2-5 évente cserélgetjük a partnereket mint a lapostévét, autót, mobilt...ez a divat!

2021. ápr. 24. 08:18
 14/56 anonim ***** válasza:
95%
#10 egyetértek, pasi írta a kérdést! Ha nincs olyan nő aki ilyen baromságokat kérdezzen akkor megírják helyette 😅
2021. ápr. 24. 08:21
 15/56 anonim ***** válasza:
25%
14-es: sajnos szerintem nő írta. Ez egy ilyen világ. De továbbra is azt mondom nincs ezzel baj de el kell fogadni h az ilyen luxusbikákra vágyik a magyar női társadalom 80-90%a. Ergó nagy a konkurencia. De a nőket élteti a versengés...
2021. ápr. 24. 08:23
 16/56 anonim ***** válasza:
94%

#15: ordit rola pedig, hogy kamukerdes. mondom, egy no soha nem varna el cenitre pontosan megadva peniszmeretet, az a pasik maniaja.

de itt van egy atlatszo trollkerdes, es te egybol arra asszocialsz, hogy a nok 90%a ilyen.. aha, nagyon okos.

2021. ápr. 24. 08:27
 17/56 anonim ***** válasza:
98%
Leírta, hogy a leírtakat nyújtani tudja, akkor a 17 centis pöcst is. Kinek kell ilyen nő?! 😃
2021. ápr. 24. 08:32
 18/56 anonim ***** válasza:
16%

16_os: én örülök ha úgy van ahogy te mondod de mindenkinek más a tapasztalata.

Én azt látom, hogy nagyon nehéz megfelelni a nőknek mert 25 felett már nem tudnak kapcsolódni, annyi mindenen mentek keresztül.

Nem hiába volt régen hagyomány szüzen férjhez menni. Egy nőben rengeteg hormonális változás történik ha lefekszik egy férfival. Később már kis túlzással senki nem lesz jó.

Ez egy mítosz hogy szerelembe esünk 30-35-40 felett.

Az egészséges ha fiatalon történik ez meg és utána szeretjük a másikat és elfogadjuk, hogy nincsenek már pillangók a hasban cserébe van egy szerető kapcsolatunk egy megbízható TÁRSSAL.

Én legalábbis így látom.

2021. ápr. 24. 08:32
 19/56 anonim ***** válasza:
86%
A 20 millás megtakarításnál tolta túl, majdnem hihető volt. Amúgy döbbenet, hogy mire vetemednek az incelek, hogy lejárassák a nőket.
2021. ápr. 24. 08:33
 20/56 anonim ***** válasza:
71%

Nézzétek a kérdező "csaj" nem specifikálja, hogy milyen lakás meg ház meg diploma! Ha így nézitek a 20 millás megtakarítást leszámítva meg a 17 centis farkat egész könnyű összehozni.

pl. levelezős bölcsész/tanító/rendezvényszervező bsc diploma kis túlzással gyerekjáték!

komlón, Rudabányán, Putnokon 3 milliórt két szobás laskást kapsz, ha a "csajnak" elég a falusi ház, ott zsákfelvakban parasztház már kétmillióból van.

A nem elhízottság mewgoldható jóformán ingyen.

Autó is olyan, hogy veszel egy 20 éves Suzuki háromszázezerért, és voila!

Szóval most nyilván én is visszatrollkodok, de egy borsodi falusi házzal, egy lepukkant Suzukival, egy bölcsész dipivel, nem elhízva majdnem minden gond nélkül telejsíthető és kihozható kb. 3 millióból! 🤣🤣

Nyilván a 20 millás megtakarítás meg a 17 centis farok már irreális.

2021. ápr. 24. 08:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!