Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mely állításokban lehet igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

58: a nightgame-es hozzászólás a nightgame-es példákra írtam, mert azon vekengett így egy vagy két válaszoló elég hosszan. Azért barátok között is min. 7 év különbség van ahhoz az időponthoz képes, amihez képest szerintük mennyire megváltoztak a nők. És gondolom, nightgame / nightlife alatt nem a jazzklubban szoktak ismerkedni, hogy korban hozzájuk illő nőket hajkurásszanak.

Az meg, hogy valaki 7 éve sikeres volt, most meg nem, nem jelenti egy az egyben azt, hogy ez azért van, mert a nők megváltoztak. Lehet, hogy anno szerencséje volt, lehet, hogy most nincs szerencséje, lehet, hogy nem a korban hozzá illők között ismerkedik, lehet, hogy csúnya szóval élve 7 évvel később ő megrekedt egy szinten, amit azok, akiket a korosztályából hajt, megugrottak; és az, hogy "jaj, hát leírta, hogy ő átlagos" - ki tudja, hogy mennyire igaz, és mennyire van eltájolva azt tekintve, hogy férfiban és nőben mi az átlagos (nem egy kérdés volt itt gyk-n, amikor átlagos nőnek My77 oldalon szereplő modelleket linkelgettek, átlagos férfinak meg beesett arcú, gülüszemű, ferde vigyorú, kopasz, elálló fülű embereket; vagy olyan csajt, akinek az egyetlen hibája az volt, hogy vékony volt a szája, de amúgy vékony volt, hibátlan arcú, igényes, estélyi ruhás... férfinak meg be volt linkelve egy alak, akinek rendezetlen volt a haja és az arcszőrzete); kiknél próbálkozott, hogyan. Például itt van öcsém, folyton puffog, hogy a nőknél nincs sikere, pedig ő átlagos. Csak a 8-10-es csajokra megy, külsőre igénytelen, és nem annyira jóképű, hogy ezt tudja ellensúlyozni (szét van vakarva a bőre, random szőrszálak lógnak az arcán, mert aránytalanul szőrösödik, de nem hajlandó naponta borotválkozni, mert az macera... ellentétben ha egy nőnek már borostás a hónalja, hányós fejeket vág; arra nem képes, hogy alkalmakra alkalomhoz illően felöltözzön, színben egymáshoz passzoló ruhákban), és baromi bunkó. De persze mindenki feküdjön a lábai elé, mert van egy reáldiplomája, ezért OKOS!!!!! (közben meg műveltségre a béka segge alatt), és mert nem alkoholista és nem ver nőket. Egyedül a humorát tudom pozitívumként felsorolni, meg azt, hogy nem pumpol másokat anyagilag. Sok "kedves átlagos" férfi ez a szint.

2021. máj. 6. 10:13
 62/65 anonim ***** válasza:
0%
Nem válaszoltál a kérdésre 60-as. Ha ennyire rendben van az életed, akkor miért érzed szükségét az anonim önfelszopásnak?
2021. máj. 6. 11:36
 63/65 anonim ***** válasza:
65%

#62: egy szóval sem írtam, hogy rendben van az életem. Az, hogy valaki önfejleszt, az nem azt jelenti, hogy pikk-pakk, ettől rendben is van az élete, és abban a "rendben" állapotban mintegy statikusan egy helyben áll. Viszont afelé tart, és ehhez folyamatos kőkemény belső munkára van szükségem.

Mit értesz önfelszopás alatt?

2021. máj. 6. 16:11
 64/65 anonim ***** válasza:
A folyamatos fentről lefelé irányuló kommunikációdat, az "én mindent jobban tudok!" stílusodat, a megmondóember hangvételedet, és annak érzékeltetését, hogy te mindenki helyett jobban tudod az életét.
2021. máj. 6. 18:55
 65/65 anonim ***** válasza:
60%
#64: ezt csak te látod bele, mert túlságosan egós az alapállásod. Viszont vannak dolgok, amiket az adott embernél jobban tudok, de nem azért, mert én olyan ügyes vagy okos vagyok, hanem pont fordítva: azért, mert az az illető, akinél jobban tudom, annyira fogalmatlan. Szóval akkor és azt nem nehéz nála jobban tudni. Sajnos.
2021. máj. 6. 19:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!