Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?
58: a nightgame-es hozzászólás a nightgame-es példákra írtam, mert azon vekengett így egy vagy két válaszoló elég hosszan. Azért barátok között is min. 7 év különbség van ahhoz az időponthoz képes, amihez képest szerintük mennyire megváltoztak a nők. És gondolom, nightgame / nightlife alatt nem a jazzklubban szoktak ismerkedni, hogy korban hozzájuk illő nőket hajkurásszanak.
Az meg, hogy valaki 7 éve sikeres volt, most meg nem, nem jelenti egy az egyben azt, hogy ez azért van, mert a nők megváltoztak. Lehet, hogy anno szerencséje volt, lehet, hogy most nincs szerencséje, lehet, hogy nem a korban hozzá illők között ismerkedik, lehet, hogy csúnya szóval élve 7 évvel később ő megrekedt egy szinten, amit azok, akiket a korosztályából hajt, megugrottak; és az, hogy "jaj, hát leírta, hogy ő átlagos" - ki tudja, hogy mennyire igaz, és mennyire van eltájolva azt tekintve, hogy férfiban és nőben mi az átlagos (nem egy kérdés volt itt gyk-n, amikor átlagos nőnek My77 oldalon szereplő modelleket linkelgettek, átlagos férfinak meg beesett arcú, gülüszemű, ferde vigyorú, kopasz, elálló fülű embereket; vagy olyan csajt, akinek az egyetlen hibája az volt, hogy vékony volt a szája, de amúgy vékony volt, hibátlan arcú, igényes, estélyi ruhás... férfinak meg be volt linkelve egy alak, akinek rendezetlen volt a haja és az arcszőrzete); kiknél próbálkozott, hogyan. Például itt van öcsém, folyton puffog, hogy a nőknél nincs sikere, pedig ő átlagos. Csak a 8-10-es csajokra megy, külsőre igénytelen, és nem annyira jóképű, hogy ezt tudja ellensúlyozni (szét van vakarva a bőre, random szőrszálak lógnak az arcán, mert aránytalanul szőrösödik, de nem hajlandó naponta borotválkozni, mert az macera... ellentétben ha egy nőnek már borostás a hónalja, hányós fejeket vág; arra nem képes, hogy alkalmakra alkalomhoz illően felöltözzön, színben egymáshoz passzoló ruhákban), és baromi bunkó. De persze mindenki feküdjön a lábai elé, mert van egy reáldiplomája, ezért OKOS!!!!! (közben meg műveltségre a béka segge alatt), és mert nem alkoholista és nem ver nőket. Egyedül a humorát tudom pozitívumként felsorolni, meg azt, hogy nem pumpol másokat anyagilag. Sok "kedves átlagos" férfi ez a szint.
#62: egy szóval sem írtam, hogy rendben van az életem. Az, hogy valaki önfejleszt, az nem azt jelenti, hogy pikk-pakk, ettől rendben is van az élete, és abban a "rendben" állapotban mintegy statikusan egy helyben áll. Viszont afelé tart, és ehhez folyamatos kőkemény belső munkára van szükségem.
Mit értesz önfelszopás alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!