Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mely állításokban lehet igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
77%

#30: Na ez az, amivel nem értek egyet. Egy csomó incel pasi simán javíthatna magán.

"A fizikai vonzerő és az anyagi helyzet nem pont olyan dolgok, amiket az ember jelentősen tudna befolyásolni."

Pár extrém kivételtől eltekintve de...

2021. máj. 5. 15:06
 32/65 anonim ***** válasza:
46%

#30: te is csak kifogásokat keresel. Még, hogy nem lehet változtatni. 30+ évig voltam egyedül és láss csodát, most is van 2 nő akivel csak azért nem lesz kapcsolatom, mert én így döntöttem.

Ki kéne mozdulni és nem Fortniteozni egész nap...

2021. máj. 5. 15:14
 33/65 anonim ***** válasza:

Az azért csak elfogadjátok, hogy a szórakozóhelyi és online ismerkedés valamiért minden évben egyre nehezebb férfiként.

Sokan azért válaszolnak baromságokat, mert utoljára mondjuk 2014ben voltak a piacon és azóta nem látták, mennyit változott a világ. Azt elfogadom, hogy 2012ben elég rondának kellett lenni ahhoz, hogy a csajozás esélytelen legyen akármilyen nővel. Manapság viszont a Tinder kb olyan, hogy ha nincs top tier modell arcod, vagy nem vagy izmos, automatikusan balra húz a nők 90% -a. Közbe tavaly nyáron voltam utoljára szórakozóhelyen. Az egész egy nagy kolbászparti volt egy darab lánnyal, akinél szinte mindenki bepróbálkozott. Ezt is érdemes összehasonlítani mondjuk a 2011 -es éjszakai élettel.

Annak a világnak egyszerűen vége, hogy aki incel az mindenképp egy béka feneke alatt lévő lecsúszott ronda fiú. Ismerek egész jó felső kategóriás pasit is, akinek a szakítás után 1 évébe telt, míg talált barátnőt és azt is nehezen szedte fel.

2021. máj. 5. 15:16
 34/65 anonim ***** válasza:

Rendben, képzeljünk el egy 25 éves incel férfit, aki úgy néz ki, mint Danny de Vito, szegény családba született és 160 nettóért dolgozik hentesként.

Mit mondanál neki, mit csináljon, hogy vonzódj hozzá? (Feltételezem nő vagy.)

Ja és próbáljuk meg anyázás nélkül végigvinni ezt a kommentelést! 😬

2021. máj. 5. 15:17
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

#34: 1, 25 évesen hogy nézne már ki úgy, mint Danny? :D Gondolom a mai formájára írtad, ahogy mindenki ismeri. Elárulom: Fiatalon teljesen átlagos (talán még helyes is) olasz arca volt.

2, 160 nettóból és az alatt is volt barátnőm.

3, Hentesként nem fárad le az elméje, szóval ha akar, akkor tud tanulni olyat, amivel többet kereshet.

4, Gyúrni bármikor nekiállhat az illető.

Egyébként meg a tuti win tipp: Menjen el színésznek vagy Danny de Vito hasonmásnak! :D

2021. máj. 5. 15:23
 36/65 anonim ***** válasza:

Személyeskedés, tudálékossáh, fölényes stílus, ki oktató hangnem....

Sziasztok!

2021. máj. 5. 15:26
 37/65 anonim ***** válasza:
78%

#36: Az amúgy megvan, hogy én férfiként válaszoltam neked úgy, hogy az előbb épp vitáztam és azt állítottam, hogy a nők elvárásai elszálltak?

Ne haragudj, de te egyszerűen csak panaszkodsz. Azt sem nézted meg, hogy Danny hogy nézett ki fiatalon. Arra sem vagy képes reagálni, hogy nekem miért van nettó 160 alatt is barátnőm. Arra sem reagáltál, hogy miért nem lehet tanulni vagy gyúrni.

Nem kioktatás az, hogy állítasz valamit, amit aztán nem tudsz alátámasztani.

2021. máj. 5. 15:30
 38/65 anonim ***** válasza:

Incel vagyok a szó eredeti értelmében. Két éve nem volt senkim, semmilyen közöm nem volt azóta a nőkhöz.

Volt már barátnőm, szóval tudom milyen kapcsolatban lenni, bár előtte sem voltam egy csajozógép.

Az a baj, hogy akik itt leszólják az "inceleket" hogy selejtek meg hasonló gusztustalan stílusban nyilatkoznak, semmivel sem jobbak azoknál a trolloknál, akik a mocskolódó kérdéseiket kiírják.

A kérdésre válszolva, több mindennel is egyetértek.

A legfontosabb hogy normális, átlagos férfiként sokkal nehezebb lett manapság a párkeresés, de még az alkalmi kapcsolatok megteremtése is. Ergo valószínűleg a mai fiatalabb korosztályok lány tagjai valószínűleg tényleg sokkal magasabb igényeket támasztanak a férfiakkal szemben.

Én teljesen átlagosnak tartom magam, diplomás vagyok, dolgozom, van saját lakásom. Nem vagyok elhízva, nem vagyok alacsony és különösebben az arcommal sincs nagy gond. Mégis két éve semmi sincs csakozás terén...

A szűkebb baráti társaságomból 10 emberből 1 nek van kapcsolata. Manapság olyan haveroknak sincs akár évek óta semmilyen kapcsolata akiknek korábban nem volt gondjuk a csajozással, mondhatni falták a nőket.

Szóval valami nagyon megváltozhatott a fiatalabb korosztályokban, mivel nyilván ők a célpontok párválasztás terén, hiszen az én korosztályom átlagosan már komoly kapcsolatban van vagy akár családja van.

A sugar daddy, aranyásó dolog is valóban eléggé úgy tűnik hogy elterjedt, 40 éves fazonok is 20 éves barátnőt akarnak, legtöbbször pénzzel és státusszal megszerezve őket.

Lehet hogy régebben is megvolt ez akár ugyanilyen mértékben csak a netnek hála most jobban szem előtt van.

Az is igaz hogy borzasztóan anaygias lett a világ, tényleg "igaz", hogy akinek nincs semmije az annyit is ér.

Nagyjából ennyi jutott most eszembe, a többi "incel állítás" valóban baromság. Pl a szex újraelosztás az állandó alfázás, a nők importálása stb...

2021. máj. 5. 15:30
 39/65 anonim ***** válasza:

38as válaszoló..... Ezt nőként olvasva érthető miért vagy egyedül!

Hozzá tenném, hogy nem a külsőségen van a hangsúly.

Nézhetsz ki jól ha a személyiséged nem fogja meg a másikat. Vagy ha másik nem érez kémiát. Vagy ha nem a megfelelő kategóriájú nőknél próbálkozol...

2021. máj. 5. 15:36
 40/65 anonim ***** válasza:
Na miért, mi olyan van ami miatt érthető hogy egyedül vagyok?
2021. máj. 5. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!