Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lali 85 mást is megtalál itt vagy csak az én válaszaimra küld előszeretettel privátot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 12:58
2/13 anonim válasza:
Azt hiszem nekem is küldött, de töröltem már a levelet, és nem vagyok benne biztos, hogy ő volt. De ismerős a név.
3/13 anonim válasza:
Ha zavar tiltsd le, egy gombnyomás az egész. Ott van minden üzeneténél a gomb.
Ninc sis kiírva a neved nyilvánosan, szóval nem is tudhatja hogy neked ír. Nyilván nem akar zaklatni, csak biztos sokmindenkinek ír. Figyelmen kívül is hagyhatnád, vagy egyetlen gombnyomással tilthatnád, de nem, te kiírsz egy kérdést és nyilvánosan lejáratod.
4/13 A kérdező kommentje:
És kicsit skizofrén is, mert mindig mást állít magáról... :)
2014. okt. 14. 13:03
5/13 anonim válasza:
Engem is rendszeresen megtalál, nyugi :)))
6/13 anonim válasza:
Valaki elmesélné ki az a Lali? :D
7/13 fahéjas Alien válasza:
Nem 'futottam' még bele :O - de ezek szerint szerencsére..
9/13 anonim válasza:
Nekem ma már kétszer is írt (két külön válaszomra). :)
10/13 anonim válasza:
Én is társalogtam már vele, de én nem tapasztaltam furcsát, tök normális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!