Szerintetek mi az oka annak, hogy a tini csajok, főleg a szépek szemében jó formán minden fiú ronda és előszeretettel vágják is azt az ember képébe, ha van bátorsága bepróbálkozni náluk?
Figyelt kérdés
Mondjuk főleg facebookon lökik be, de egyszer már élőben is megkapta, hogy nagy orrom van, kopjak le. Facebookon inkább azzal jönnek, hogy ronda vagyok és eltűnnek vagy letiltanak.2013. máj. 17. 15:31
1/4 anonim válasza:
Mert kicsik, és hiúak és őszinték? A tapintat tanulásához is idő kell.
És hogy miért ilyen "szemtelenek"? Hát fiúk! Aki adja alá a lovat az ne is számítson arra, hogy le fog szállni hozzá.
Nem tudjátok őket jól kezelni, mert ők lányok és szépek és tudom is még mi. És ezért inkább sírtok, hogy hogy lehet ilyen, mikor csak a helyén kéne kezelni a dolgokat.
2/4 anonim válasza:
Ne magadat okold.Ők a gyávák,ők azt mutatják h "Én ilyen nagy lány vagyok,meg olyan érett" közben még egy puszitól is meg ijednek.Ők ezt azért csinálják h a többiek körbe rajongják h jujjjjjj...jól elküldted és stb...Aki ilyet csinál az általában nem magát adja...Keress egy nem feltűnő jelenségű lányt,nekik a lelkük is tisztább :)
ui.: Lány vagyok én is ;)
3/4 anonim válasza:
Azért nem minden tini lány ilyen szerintem... Nem lehet,hogy rájuk nyomultál, vagy jóval idősebb vagy náluk? Én csak az utóbbi esetbelieket küldeném el... Egy "tini" lány... :)
4/4 anonim válasza:
Hát az én esetemben igazuk is van, ha rondának látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!