Hogy legyek jófej?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem igazán jófej akkor leszel, ha van saját egyéniséged, ami vicces, szórakoztató, de nem leszel a társaság kiszolgálója, kiszolgáltatottja azzal, hogy mindenben a kedvüket keresed. Rövid távon sikeresnek érezheted magad úgy is, ha mindenkinek azt mondod, amit hallani szeretne, benne vagy minden hülyeségben, de ettől később azt fogod érezni, hogy kiégsz, és hogy az, aki igazán vagy, senkit nem érdekel. Saját tapasztalatból azt mondhatom, találj rá önmagadra, és utána lesznek, akik jófejnek tartanak majd ;) De ez csak az én véleményem. Remélem, segítettem. Sok sikert!
2012. okt. 22. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem egy olyan dolog, ami tanulható. Teljesen mindegy, hogy hogy viselkedsz, mindig lesz valaki, aki nem fog kedvelni. Olyan nincs, hogy mindenki feltétel nélkül imádjon. Maradj meg olyannak, amilyen vagy. Ne egy kétszínű senki legyél, aki mindig mások igényeinek akar megfelelni.
2012. okt. 22. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
tapasztalatom szerint a könnyedség és a humor a legjobb. bele lehet jönni az ilyen beszédbe. pl az könnyű, hogy nem pont a szokásos választ adod, hanem mondjuk az ellentét vagy valami oda nem illőt, de olyan hangsúllyal, hogy lehessen érezni, hogy ez most nem a szabályos beszéd. vagy csak legyen annyira meglepő, hogy a másik tudja ezt most másképp kell érteni. szóval mondj összevissza dolgokat, mint piros huszár az x faktorban :D
2012. okt. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!