Hogyan legyek jófej és népszerű?
Először is:
-Jófejnek születni kell... szerintem..
Szorongás ellen nem tudom mit lehet tenni, én csak alapból kérdés nélkül válaszolni (szóval csak úgy hozzászólni valakihez), ez nekem nem megy, viszont ha valaki megszólít, akk be nem áll a pofám,,
Sztem próbálj meg laza lenni, viselkedj úgy, mintha holnap már nem beszélhetnél azokkal akikkel éppen beszélsz!
És ha valaki gúnyol, próbáld meg ellene fordítani a hülyeségét, ha az nem megy akk csak lazán reagálj..
Ha nekem valaki mondja h. mittomén.. le van húzva a sliccem, akk csak olyasmivel reagálok, hogy "jajj, de f@sza, kösz hogy szólt, öt perc múlva úgyis megint le lesz csúszva, mert teszkós"
légy kreatív ;)
ja, és még valami: ne akarj népszerű lenni, jobb ha van két normális haverod mint ha körülrajong egy rakás idióta
(előző voltam)
Ja, és még egy még valami (xD):
Ha úgy gúnyolódnak, hogy kifejezetten gonoszan (ám mégis viccesen) akkor válj a vicc részévé, mert az a rosszindulatú emberek kedvét teljesen elveszi
(megint én voltam, és szívesen :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!