Hogy tud egy ilyen igénytelen oldal ennyire népszerű lenni?
akkor járj a többire
én vegyesen használom
amúgy mire érted h igénytelen
yahoon is vannak hülyék
a design nem nem számít!
én eddig úgy vettem észre, hogy a külföldiek kedvesebbek, és normális, összeszedettebb válaszokat adnak. Lehet, hogy mi magyarok tényleg egy kicsit magunknak valók vagyunk.
De ezt csak azért írom, mert sokan félreértették a kérdést, valójában a weboldalt kritizálom.
na most ezt nem értem
a válaszadók hozzáállása nem a weboldalt minősítik
az oldallal magával mi a bajod?
A kinézete?
Hát talán azért népszerű, mert magyar. A többi, meg angol (ha mégsem, akkor bocsi), és így magyarok, inkább magyar oldalra mennek. Más országokban nyilván egy másik oldal a népszerű.
Amúgy az tény, hogy kicsit gagyi hatású a dizájn, de nem mindegy?
Amúgy (ezt most egyáltalán nem ellenségeskedésből, de valahogy úgy hangzik), ha neked azok jobban tetszenek, akkor te oda mész, és kész... nem?
Egyet ertek a kerdezovel a kulfoldi oldalajon csak 1-2 par valasz erkezik nem regenyek...
A design nem zavarna, de rajottem h sok koze van ahhoz h ennyi valasz-felesleges is- szuletik! Miert? Mert akarmennyire is azt szajkozza az oldal h ne irj ilyen meg olyan kerdest mert ez nem egy forum, rohadtul ugy nez ki es valamennyire ugy is hasznaljuk!
A kulfoldi oldalakon nincs cseveges, itt annal inkabb.
A belso kereso a nullaval egyenlo, nem lehet semmilyen sorrend alapjan rendezni a talalatokat. Google jobban kidobja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!