Hogyan legyek laza, jófej? (lent)
Lassan itt a nyáriszünet, és utána a következő tanév. Most kezdem a középiskolát. Szeretnék jófej lenni nyáron is és a suliba is, olyan aki nem húzódik vissza (nem a csúnyabeszédre értem), nyílt az emberekhez, legyen humora és mindig van miről beszélnie másokkal.
Sajnos én kissé visszahúzódó vagyok, már az elmúlt 1 évben azon voltam (az adott alkalmakkor), hogy legyek nyitott. Nem nagyon sikerült változnom, talán egy cseppet. De ez nem elég.
Nemrég voltam egy helyen, ahol ismerkedni lehetett és közben kirándultunk. (2 napos) Az elején alig volt társam/barátom, nem bírtam nyitni/megnyílni feléjük, de este mindenki beadott a közösbe párszáz forintot és vettek egy kis piát. Miután ittam egy keveset, sokkal felszabadultabb voltam, és mindenkivel beszélgettem. Másnap már sokkal jobb volt minden. Ezt azért mondtam el, mert itt látszódik, hogy nem vagyok annyira nyitott az emberekhez, vagy 'izgulok' ha nem a megszokott baráti körömben, hanem számomra idegen emberekkel vagyok. Próbálok lazítani, de egyszerüen nem megy. A kisugárzásom szerintem nem is rossz, mosolygok, kedves vagyok stb. csak amikor egy ismeretlennel már beszéletnem is kéne.. ( azért van egy-két ember akivel nagyon gyorsan jóban leszünk és simán megnyílok felé, de ez ritka) Tudna valaki segíteni, tanácsot adni? :/ (bocsi, ha valamit többször is leírtam)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!