Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek már a mai tizenéves lányok?
Smink, körömfestés, minden amitől idősebbnek látszanak... 14 évesen úgy néznek ki mint a 20 évesek, de persze fejben messze vannak még attól. (tudom vannak kivételek, de sajnos egyre kevesebb)
Bocsi, de nekem ez nagyon nem tetszik. Minimális mennyiségben elfogadható lenne, de már egy új személyazonosság lesz így, annyira túlzásba viszik.
Szerintetek az baj, hogy én nem vagyok vevő ezekre, sőt inkább el is utasítom, ha véletlenül akar vmit?? (sose volt barátnőm és jó volna, de nem ilyen)
Nem mind de elég sok.
Téged zavar?Szerintem annyira nem rossz.A jó oldalát kell nézni.
18 vagyok, festem a körmöm, és sminkelek bár azt csak buliban.. de rendre 15 évesnek néznek :D Akkor én mit csináljak? :D
Amúgy ha asi lennék nekem se az ilyen lányok jönnének be, 14 évesen örüljön hogy még fiatal, nem jó ha úgy néz ki mint egy huszonéves prosti.. Meg minden nap rajtuk van 1 kiló smink, 20 évesen már úgy fognak kinézni mint a saját öreganyjuk.... de hát ez a "menő". :D
Ilyenek a mai tizenéves lányok: [link]
Undorító...
Én 7.-es vagyok, soha nem voltam ilyen, soha nem is leszek.
DE attól függetlenül az én osztályomban is vannak húzós lányok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!