Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen tizenéves fiúk?
Figyelt kérdés
Vannak még olyan fiúk akiknek bejönnek a konzervatívabb csajok, akit szünetekbe könyvvel látni a kezébe, és akinek nincs kint a p*csájától kezdve a csö**éig mindene.....?2013. ápr. 1. 00:36
3/21 anonim válasza:
csúnya vagy ugye? ez lehet itt a baj
4/21 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
A konzervatív és a "nem beszélek csúnyán", nálam két egymástól független dolog. :)
2013. ápr. 1. 00:38
5/21 A kérdező kommentje:
Höhö, nem vagyok csúnya. xDDD
2013. ápr. 1. 00:39
6/21 anonim válasza:
Lenne, csak már kiléptem a tizenéves korból :)
7/21 anonim válasza:
Nekem a csinos lányok jönnek be,akiknek van esze,és nem teljesen visszahúzódóak.
Nehéz azt a csajt észrevenni,aki minden szünetben egy könyvbe bújik..
De mi van ha egy kirakott mellű lánynál van könyv?:D
17/F
8/21 A kérdező kommentje:
Olyat azért ritkán látni, hogy egy kis ribizlinél könyv legyen szünetbe. :D
2013. ápr. 1. 00:43
9/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek, főleg, hogy magam is könyvmoly vagyok :D
18/F
10/21 anonim válasza:
nálam okostelefon van ált. szünetbe és zúzok valami játékot, vagy tanulom az anatómiát :P de nem mindig
Nekem bejönnek, sőt... (de ha a szex nem érdekel akkor nem) Velem az a baj hogy a lányok 80% ribancnak látom :DD
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!