Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?
"Az előbb írtam le a szomorú trendeket a nightgame és Tinderes ismerkedésben."
Oké, van egy trend. Minden egyes trendnél szóljon közbe az állam? Én valamelyik nap 10 meccsen is kikaptam Fortnite-ban. Akkor, az állam intézze el, hogy ne kapjak ki?
"Hiába fejlődök fel level 100 -ra, ha holnap már csak level 500 felett engednek át a filteren a nők."
Térjünk vissza erre, miután felfejlődtél level 100-ra. Sosem fogsz, mert csak panaszkodsz. Én mondjuk level 40-en találtam barátnőt. Akkor, mi a helyzet?
"Másik dolog, hogy ha mindenki megfogadja a tanácsod és elkezdi fejleszteni magát, az csak tovább növeli a nők elvárásait."
Nem fogadja meg mindenki. Te sem vagy képes megfogadni. Akkor, mi értelme ennek a teljesen elméleti és soha meg nem valósuló kérdésednek? Ha fele annyi energiát fektetnél a fejlődésedbe, mint ezekbe a sehova sem vezető filozofálgatásokba, már rég lenne barátnőd.
"Képzeld, volt amikor én is tudtam ilyet csinálni."
Na! Akkor hol a gond? Akkor meg azért hisztiztél volna, hogy mi az már, hogy az egyik nőd elvennék azért, hogy más kapjon...
"Aztán a nők kinézet iránti elvárásai eltolódtak és kiestem."
Leírtam ám, hogy szerintem is eltolódtak. Ettől függetlenül egy beteg hozzáállás az, hogy másokat rákényszerítenél arra, hogy veled kapcsolatban legyenek akaratuk ellenére. Ha ez kell, menj el prostihoz.
"Oké, vissza tudok jönni, ha kigyúrom magam"
Akkor hiszti helyett miért nem csinálod ezt?
"csak Amerikából azt hallom, hogy ott már ez se működik (5 évvel előrébb járnak a történelemben)."
Hát, nem tudom. Én pont azt hallom nyugatról, hogy a balkáni országokhoz képest sokkal könnyebb az ismerkedés.
"Térjünk vissza erre, miután felfejlődtél level 100-ra. Sosem fogsz, mert csak panaszkodsz.":
Ebben mindentől függetlenül igazad van. Viszont most level 40 -nél járok és nem tudok csajozni. 10 ével level 10 voltam és tudtam.
De a Tinder, instagram stb. az nemcsak a nők elvárásáira, ítélkezésére hatott. A férfiakéra is. Azért mondjuk 2012,3,4-ből nem emlékszem olyan értekezésekre neten, hogy a salátap...i azért miért undorító, és miért normális, ha ilyen sunájú nőt nem akar a férfi; és nem mondták rá vaskosabb, de egészséges testű nőkre, hogy kövér disznók. Sok pasinak a fejébe is beleégett, hogy amit az instagramon lát (szétphotoshopolt, filterezett "gyönyör"), az az átlag, és ha kimegy az utcára, és lát egy tényleg átlagos nőt (akinek bizony van bőrhibája, ránca, pici feleslege), az már nem átlagos, hanem átlag alatti. És olyan kérdés sem volt ENNYI, hogy "kövér pasiként miért nem jár nekem bombanő, miért felszínes az összes fitneszk...a".
Meg kérdés, hogy ugyanazokat a típusú nőket hajtja-e az átlagos pasi a "nightlife-ban", mint 7 évvel azelőtt... azért nem egy rakétatudomány belátni, hogy mondjuk 27-29 évesen könnyebben be tud cserkészni egy 20-23 éves cukibabát a diszkóban, azt 34-36 évesen nehezebben fogja tudni, és nem azért, mert a nők elvárásai magasabbak lettek, hanem mert jobb esetben egy 20éves csaj egy korban-külsőre jobban hozzá illő, fittebb férfit szeretne. Azért az átlag magyar pasit tekintve valószínűleg objektíven kevésbé jól néz ki a kérdéses "tök átlag" pasas, mint 7 évvel azelőtt.
Az online társkeresés meg húspiac - ott csak képek alapján ítél a nől többsége, a férfiak jó része meg mindenkit balra húz azért, hogy hátha bele tudja ereszteni a g...jét egy este erejéig.
"Gyúrd ki magad!"
Úgy szokták hirdetni ezt a tanácsot, mintha csak a boltba kéne lemenni egy kiló kenyérért. Pedig ez sem úgy működik sajnos, hogy "héj, micsoda ötlet, kigyúrom magam, és akkor minden rendben lesz!".
Először is azért, mert a testépítésben a legnagyobb szerepe a genetikának van. Az incelek pedig nem arról híresek, hogy Hercules-i genetikával rendelkeznének. Eleve nagyon soknak alacsony a tesztoszteronszintje, ami ugye vastagon közrejátszik az izomzat fejlődésében. Sokan közülük véznák, nem tudnak magukra komolyabb súlyt pakolni - és ha jön is rájuk súly, az általában pont nem izom. Az egyéb fizikai gyengeségekkel is számolni kell. Persze van, aki felemel egy mázsát, és kutya baja lesz, de másnak meg 30 kilótól leszakad a dereka, mert egyszerűen pocsék genetikával rendelkezik a csontozat, izomzat stb. terén.
Aztán a gyúrásnak bizony jelentős költségei vannak. Nem az edzőtermi bérletre gondolok (hiszen az egy tízesből biztos kijön), hanem az életmódra. Húst hússal, étrendkiegészítők, fehérjeporok stb. Egy normális testépítő étrend kapásból belekerül legalább egy százasba.
Aztán nyilván ott van az edzőtermi közeg. Az inceleknek alapból nincs sok önbecsülése. Na most a puha testű vézna gyenge incel ha bemegy a kigyúrt, izmos, erős, alfás férfiak közé, hát rögtön pocsékul fogja érezni magát. Pár alkalom után meg még az életkedve is elmegy.
Ráadásul mondjuk ki nyíltan: egy béta akármennyit gyúrhat, soha nem fogja tudni elérni azt a szintet, hogy versenyre kelljen a természetes adottságokkal rendelkező alfákkal. Mert hát hiába is lesz kigyúrt, ha alapból nincs meg benne az a természetes férfias vonzerő, ha nem eléggé jóképű, akkor hidegvizet ihat a gyúrásra (is).
Valamennyit lehet fejleszteni a fizikumon, de azért ne csináljunk már úgy, mintha a gyúrás az egy bárki számára elérhető csodaszer lenne és mindent megoldana automatikusan!
"40 -nél járok és nem tudok csajozni. 10 ével level 10 voltam és tudtam."
Talán a 40 körüli nőkkel kéne ismerkedni, nem fiatal lányokkal. És még a nők igényei vannak elszállva! Ne csodálkozz, ha huszoinévesnek nem kelllesz. Az a hajó már elment örökre.
#53: Te komolyan legyártottál a fejeden egy összeesküvés elméletet arra, hogy mindkét nemhez ugyanúgy állok és mindkét nemről írok pozitívat meg negatívat is? Wow. Oké, tudom, hogy van pár klinikai eset az oldalon, de azért ez erős. És te tényleg komolyan gondolod, amit írtál.
#55: Persze, mindkét nem változott, de azért ne nyomj már ilyen csúsztatásokat.
"Azért mondjuk 2012,3,4-ből nem emlékszem olyan értekezésekre neten, hogy a salátap...i azért miért undorító, és miért normális, ha ilyen sunájú nőt nem akar a férfi"
Miért, most látsz ilyet? A szex kategóriába látok ilyen kérdéseket, de ott 10-ből 9 pasi azt írja, hogy neki teljesen mindegy. Máskor meg mindenki poénkodik, mert annyira unják, hogy nők rendszeresen ezt kérdezik. Ne húzd rá a férfiakra azt, amin a nők pörögnek többet.
"és nem mondták rá vaskosabb, de egészséges testű nőkre, hogy kövér disznók"
Hát, nem tudom. Mindig dagadtoztak le embereket és most sem egészséges testűekre írják. Túlsúlyos testtömegindexekre itt is egy csomóan ráhúzzák, hogy egészséges és dögölj meg, ha nem értesz egyet. Szóval, ez ismét egy erős csúsztatás...
"Sok pasinak a fejébe is beleégett, hogy amit az instagramon lát (szétphotoshopolt, filterezett "gyönyör"), az az átlag, és ha kimegy az utcára, és lát egy tényleg átlagos nőt (akinek bizony van bőrhibája, ránca, pici feleslege), az már nem átlagos, hanem átlag alatti."
Ahaaam... Szóval azért van az, hogy minden palvinbarbis cikk alatt férfiak és nők azt írják, hogy az utcán bármikor látnak olyan szintű lányt, ugye?
"És olyan kérdés sem volt ENNYI, hogy "kövér pasiként miért nem jár nekem bombanő, miért felszínes az összes fitneszk...a"."
Minden korszakban voltak férfiak ÉS NŐK, akik maguknál sokkal jobbat akartak.
"Meg kérdés, hogy ugyanazokat a típusú nőket hajtja-e az átlagos pasi a "nightlife-ban", mint 7 évvel azelőtt... azért nem egy rakétatudomány belátni, hogy mondjuk 27-29 évesen könnyebben be tud cserkészni egy 20-23 éves cukibabát a diszkóban, azt 34-36 évesen nehezebben fogja tudni, és nem azért, mert a nők elvárásai magasabbak lettek, hanem mert jobb esetben egy 20éves csaj egy korban-külsőre jobban hozzá illő, fittebb férfit szeretne."
Itt van az a pont, hogy felesleges bármit is írni. Hiába írnánk le, hogy ezeknek a srácoknak egy része ugyanúgy és ugyanazoknál próbálkozik, egy része másoknál és máshogy. Azt is hiába írnánk le, hogy olyan szintű pasik, akik akkor találtak valakit simán, most nem találnak senkit. Akármit írunk, a te (és még itt jó pár nő fejében) egyszerűen nem létező lesz az, amit nem akartok látni.
Érdekes volt egyébként, amikor egy kérdésnél egy kérdező leírta, hogy van egy szomszéd srác, aki tök jó arc, tök jól kijön vele és a srác pár éve szétment a csajával, aztán azóta nem kell senkinek. És ott sorban nekiálltak nők és férfiak írni hasonló sztorikat, hogy teljesen rendben lévő, átlagos kinézetű srácok egyszerűen nem találnak senkit. Ezt ti fogjátok és kihúzzátok a világotokból. Az a helyzet, hogy ez a gondolkodásmód pont olyan, mint az inceleké.
#56: "Úgy szokták hirdetni ezt a tanácsot, mintha csak a boltba kéne lemenni egy kiló kenyérért. Pedig ez sem úgy működik sajnos, hogy "héj, micsoda ötlet, kigyúrom magam, és akkor minden rendben lesz!"."
Hát, ilyen az élet. Ha akarsz valamit, tenni kell érte. Ezzel gyakorlatilag elismerted, hogy lusta vagy.
Egyébként, nekem ne igazán magyarázd, hogy működik, mivel én megcsináltam már jó pár évvel ezelőtt magamnak.
Az utána lévő bekezdésben gyakorlatilag leírtad, hogy fél másodpercet nem néztél utána az edzésnek, de nagyon úgy érzed, hogy képben vagy vele.
"Aztán a gyúrásnak bizony jelentős költségei vannak. Nem az edzőtermi bérletre gondolok (hiszen az egy tízesből biztos kijön), hanem az életmódra. Húst hússal, étrendkiegészítők, fehérjeporok stb. Egy normális testépítő étrend kapásból belekerül legalább egy százasba."
Ez is nevetséges. Ne keverjük a hobbi testépítést a versenyszinttel. Az első fél évben teljesen felesleges mindenkinek a fehérjepor. A fehérjepor egy fehérje plusz, ami akkor kell, ha van már megfelelő izomtömeg. Amíg ez nem adott, addig normális kaja is elég.
A húst hússal meg... Hát, nem tudom. Én legalább 2 naponta akkor is ettem húst, amikor nem edzettem, de átlag heti 5 nap húst ettem. Persze, valamiért akik ennek az árán kiakadnak, lazán költenek koccintósra, cigire, chipsre és egyéb dolgokra.
"Aztán nyilván ott van az edzőtermi közeg. Az inceleknek alapból nincs sok önbecsülése. Na most a puha testű vézna gyenge incel ha bemegy a kigyúrt, izmos, erős, alfás férfiak közé, hát rögtön pocsékul fogja érezni magát. Pár alkalom után meg még az életkedve is elmegy."
Ne haragudj, de ez szimplán szánalmas. A legtöbb ember véznán megy a terembe. A kutyát nem érdekli ez. Ha egy incelt ez is zavar, akkor ne csajt akarjon, hanem pszichológust.
"Ráadásul mondjuk ki nyíltan: egy béta akármennyit gyúrhat, soha nem fogja tudni elérni azt a szintet, hogy versenyre kelljen a természetes adottságokkal rendelkező alfákkal. Mert hát hiába is lesz kigyúrt, ha alapból nincs meg benne az a természetes férfias vonzerő, ha nem eléggé jóképű, akkor hidegvizet ihat a gyúrásra (is)."
Szólok a kigyúrt, de ronda fejű ismerőseimnek, hogy ők amúgy béták. Aztán a csajaikkal röhögünk egyet.
"Valamennyit lehet fejleszteni a fizikumon, de azért ne csináljunk már úgy, mintha a gyúrás az egy bárki számára elérhető csodaszer lenne és mindent megoldana automatikusan!"
Extrém kivételektől eltekintve pedig de, a többségnek egy jó kezdés. Egyetemen pl. ismertem egy szűz srácot, akinek voltak egyéb problémái is. Aztán a srác gondolt egyet és nekiállt street workoutozni. Nem tudom, mi volt a motivációja vagy mi adta neki a lökést, de a srác 3 év után versenyekre járt és olyan fullos barátnője volt, hogy csak na.
Azt nem értem, mi értelme ezeknek az anonim vitáknak. Szerintem itt mindenkinek kőbe vésett meggyőződése van a világról, ami egyébként egy teljesen normális dolog. Máshonnan származunk, mások a fizikai és lelki adottságaink, más a közeg, ahol felnőttünk.
Ami az egyiknél működik, nem biztos, hogy a másiknak is jót tesz - és fordítva.
Ez a személyeskedés, kioktató hangnem, rágalmazások meg egyszerűen szánalmasak. Ha valaki ennyire az élet nagy professzora, az mit keres ezen az oldalon? Miért nem inkább önfejleszt vagy csinálja valamelyik bullshit tevékenységét? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a legutolsó komment is egyszerűen egy verbális anonim önkielégítés, amellyel a felhasználó bizonygatja saját magának, hogy ő mennyivel jobb a környezeténél. Persze ha tényleg így lenne, akkor semmi oka nem lenne itt játszani a megmondóembert.
Miben van igaza az inceleknek? A GYK-t olvasva abban biztosan hogy jót tenne a bolygónak az a bizonyos meteor! 🔥
#59: "az mit keres ezen az oldalon? Miért nem inkább önfejleszt"
Meglepetés! Én mindkettőt csinálom. Érdekes, ez a lehetőség vajon miért nem jutott eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!