Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy fiúként nem merek, de lányként előszeretettel kezdeményeznék?
Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, és én nem merek megszólítani senkit. Mindig arra várok, hogy a nekem tetsző lányok majd megpróbálnak megismerni ha látják, hogy én nem nyitok senki felé. Ha lány lennék tuti minden sráchoz odamennék akin látom, hogy néz, viszont fél odajönni hozzám.2018. okt. 10. 21:29
1/16 anonim válasza:
na persze :)
De megsúgom neked, hogy a nők is ugyanúgy kezdeményeznek, ha......HA! Tetszik nekik a férfi..
2/16 anonim válasza:
De nem vagy lány így ezt biztosra nem tudhatod. Hülyeség azon gondolkodni mi lenne ,,ha,,! Most pasi vagy azon kéne gondolkodnod hogy hogyan legyél férfi! Mert klassz lenne ha nem a nők lennének lennének férfiak helyettetek! Lassan kár ott tartunk!Legyél tökös és használt az ösztöneid!
3/16 anonim válasza:
Tudod, miért, kérdező? Mert el sem tudod képzelni, milyen az, amikor a téged ismerő emberek a bátorságod miatt kimondva-kimondatlanul egységesen r?bancként tekintenek rád.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem használom. Az első megmondta a tutit. Ha tetszenék valakinek akkor kezdeményezne, még akkor is ha ő a lány én pedig a fiú. Kár volna csorbát ejtsek önkezűleg saját magamon.
2018. okt. 10. 21:47
5/16 anonim válasza:
Ezt igazolom, 1-esnek igaza van.
Ha tetszel a hölgynek ő is kezdeményezni fog, ez biztos, és nem jön ilyen kifogásokkal, hogy jujj őt ribinek nézik majd.
Kezdeményeznek a nők is hidd el, de csak annál aki nekik is igazán tetszik.
6/16 anonim válasza:
Mert biztos vagy benne, hogy sose leszel lány, és így könnyen nagy a szád.
7/16 anonim válasza:
Ha megszólítani sem mered, akkor hogy fogod majd megdugni?
8/16 anonim válasza:
Én meg ha férfi lennék, minden nőnek, aki én vagyok, vennék egy házat, kocsit, elvinném utazgatni, ja és emellett persze tisztelném és szeretném.
9/16 A kérdező kommentje:
Sehogy sem fogom, kevés vagyok az ilyesmihez. Szex?! Hol áll az hozzám...
Tudom-tudom. Kezdeményeztek már nálam lányok, úgyhogy nekik valóban értem annyit.
2018. okt. 10. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!