Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor miért nem kezdeményeznek nálam a lányok?
Van, hogy kiderül, hogy több lány is (akikhez egyébként semmi közöm) egy kis beképzelt, fennhéjazó ficsúrnak néz, akit jobb elkerülni és hanyagolni mert úgysem veszi komolyan a lányokat.
Míg én valójában egy csúnya, szerencsétlen, amolyan igazi nyomiként tekintek magamra.
Elvétve szoktak nálam a lányok kezdeményezni, én azonban nem merek egyiknél sem.
Most nem tudom, hogy akkor azért, mert tényleg nem szimpatikus a személyem a hasonló sztereotípiák miatt vagy azért mert tényleg nem keltek annyi vonzalmat senkiben, a többi lány is azt gondolja rólam mint én magamról.
Szerintetek melyik a valószínűbb?
Úgy értem, hogy ha tényleg az első variáció volna a valós akkor az is épp annyira taszító mint a második?
Általában a legrosszabbra gondolj,.
Ilyenkor hajlamosak az emberek abban reménykedni ami jó...
De nem , valószínűleg nem vagy vonzó.
"Most akkor miért nem kezdeményeznek nálam a lányok?"
Mi van? xD
Olvasd el újra:
"Most akkor miért nem kezdeményeznek nálam a lányok?"
Hallod, tényleg nyomi vagy. xD A férfiasságnak az írmagja is hiányzik belőled.
Hogy képzeled, hogy a lány kezdeményezzen? :D
Mert náluk mindenki kezdeményez. Csoda, hogy nem unják a kérők hadát. Most miért álljak be én is a sorba, vállalva a visszautasítások sorát? Ráadásul nem is vagyok tisztában a külsőmmel, nem is kapok olyan egyértelmű jeleket, hogy mosolyognak rám mint a vadalma.
Úgy meg ha kivárom míg nálam kezdeményeznek legalább tudom, hogy nála már fél sikerem van.
"Elvétve szoktak nálam a lányok kezdeményezni, én azonban nem merek egyiknél sem."
Ezért.
Az nem mindegy, hogy én mit gondolok magamról ha valójában nem úgy van?
Ha valaki tetszik a lányoknak akkor az azt is gondolhatja magáról akár, hogy ő Quasimodo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!