Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok? 20/f

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy valaki úgyis tetszik valakinek. Nekem még nem volt barátnőm és ezek szerint akkor még senkinek sem jelentettem annyit, hogy megtegye az első lépést. Úgy vagyok vele mint a lányok: ha tetszek neki akkor majd lép, ha nem akkor majd fog más.

Nem is tudom, hogy kell az ilyesmit, semmi tapasztalatom nincs benne ezért meghagynám nekik a kezdeményezést.

2017. nov. 27. 21:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
68%
Mert lányok. :D És nem túl férfias hercegnőként várni a lovag(lány)ra. Nőknél is szánalmas ez a kéretés, én legalábbis úgy gondolom, hogy a nő feladata jelezni, a férfi feladata lépni. Ha a nő nem jelez, akkor is léphet, csak nagyobb az esély a visszautasításra. Kövezzetek meg, de én nőietlennek tartom, ha valaki odamegy egy pasihoz, hogy akkor ő most felszedje. Akkor inkább mutasson érdeklődést, amire a férfi lépni tud. Sokan amúgy ezt sem teszik, meg a férfiak többsége is mulya észrevenni. És általában mindig van egy talpraesett a jelentkezők között, aki mer lépni, azzal valószínűleg foglalkoznak. Amíg a nőkre ekkora "kereslet" van, mindig az lesz a befutó, aki jobb, aki lép, aki talpraesettebb.
2017. nov. 27. 21:34
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
El vagy tévelyedve barátom. A nők nagy többsége leszólítani soha nem fog egy pasit. Az igaz, hogy sok mindent megtesznek azért, hogy a kiszemelt pasi leszólítsa őket, de ez nem ugyan az. Ha így állsz ehhez hozzá, és nem veszed észre, amikor lépni kéne, akkor 40 évesen is szűz leszel.
2017. nov. 27. 21:36
 3/33 anonim ***** válasza:
18%
Kezdjük ott, hogy a jó csajoknál nincs is olyan, hogy kiszemelt pasi. Onnantól kezd el érdekelni valaki, hogy már kezdeményezett, addig bocsi a kifejezésért, de szarok rá. Aztán eldöntöm, hogy tetszik-nem tetszik, akarok-e tőle valamit vagy sem. Csak a csúnya lányok szoktak kezdeményezni, a csinos lányok minek feccölnének ebbe energiát, mikor így is bőven elég pasi jut minden ujjukra.
2017. nov. 27. 21:42
 4/33 anonim ***** válasza:
13%
#1: szerintem meg senkinek nem kéne megmondani, hogy nemtől függően mi az ő dolga...
2017. nov. 27. 21:45
 5/33 anonim ***** válasza:
40%
#4 na, már megint egy észlény, aki keveri az egyenjogúságot az egyelőséggel. Akár tetszik, akár nem, biológiai lények (is) vagyunk és bizonyos nemi szerepek mindig meg fognak maradni és remélhetőleg a nők nem fognak bajszot növeszteni és a férfiak nem fognak tűsarkúban járni.
2017. nov. 27. 21:50
 6/33 Sunshinedoll ***** válasza:
59%

Én megmondom neked őszintén, nagyon kivételes(en jó) pasinak kell lenni ahhoz, hogy megtegyem az első lépést, pedig nem vagyok szívbajos, ugyanakkor ha valaki értelmesen és kedvesen közeledik hozzám, mindig legalább elbeszélgetek vele egy darabig.

Ha nem vagy tapasztalt gyakorolhatsz nyugodtan, mert a lányok többsége biztos nem fog megszólítani még akkor sem, ha épp érdekled őket.

2017. nov. 27. 21:50
 7/33 Diavolino44 ***** válasza:
Feldobtad a napom. :D
2017. nov. 27. 22:00
 8/33 anonim ***** válasza:
31%
Ahogy előttem írták. Nálam van ritkán, hogy kezdeményeznek lányok, de nem túl szimpatikus számomra inkább ijesztő. Igaz, nem is tűntek főnyereménynek, szóval azt nem tudom, hogy reagálnám le, ha olyan szólítana le, aki tetszik is.
2017. nov. 27. 23:29
 9/33 anonim ***** válasza:
92%
Abban egyetértek, hogy a lányok jelezhetnének egyértelműbben is. Volt olyan, hogy csak évek után tudtam meg, hogy tetszettem valakinek, aki nekem is nagyon tetszett. Persze biztos én hibám is valamilyen szinten, de semmit nem vettem észre belőle.
2017. nov. 27. 23:33
 10/33 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy nem igazságos de én akkor is így gondolom. Szerintem ha valaki akar engem az a közelembe "sertepertél" és akarva-akaratlanul a tudtomra adja, hogy bejövök neki. Ha rám sem hederít akkor ugyan miért szaladjak, miért hajtsak rá. Sok lány szerint egy szemembe történő pillantás már kezdeményezésnek felel meg vagy az érdeklődés kimutatásának.
2017. nov. 28. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!