Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok? 20/f
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy valaki úgyis tetszik valakinek. Nekem még nem volt barátnőm és ezek szerint akkor még senkinek sem jelentettem annyit, hogy megtegye az első lépést. Úgy vagyok vele mint a lányok: ha tetszek neki akkor majd lép, ha nem akkor majd fog más.
Nem is tudom, hogy kell az ilyesmit, semmi tapasztalatom nincs benne ezért meghagynám nekik a kezdeményezést.
Nálam volt már olyan, hogy kezdeményeztek lányok, és tapasztalatból mondom, hogy tényleg nem túl megnyerő. Sőt inkább taszító.
Esetleg nem vagy túl búskomor?
2017. dec. 20. 13:47
22/33 A kérdező kommentje:
Háát, búskomor jelzővel még nem illettek meg de azzal, hogy túl komoly és csendes vagyok azt már hallottam vissza több embertől. Nem tehetek róla, nincs ilyen mindenkivel haver, viháncolós személyiségem.
2017. dec. 20. 14:00
23/33 anonim válasza:
" csak azt látom, hogy a pasik próbálnak a lányok kedvébe járni, ők meg csak várnak"
Mert nem tetszik nekik senki.
Nekem is kb. 5-6 évente egyvalaki tetszik meg.
2017. dec. 22. 16:08
24/33 anonim válasza:
Hát Drága, pedig ha csak vársz a lányokra, akkor hoppon maradsz...
Egyetemre jársz v dolgozol? Ismerkedhetsz az egyetemen is, munkahelyen már nem annyira szerencsés, de ott is lehet, csak akkor előfordulhat, hogy valamelyikőtöknek munkahelyet kell majd váltania. Koncertre járni sem szoktál? Vagy könyvtárba? Esetleg sport? Vannak azért lehetőségek.
Végső megoldásként (!) még a társkeresőt is megpróbálhatod, de ott sok a komolytalan.
2018. jan. 13. 18:38
25/33 A kérdező kommentje:
Sajnos pedig igazad van mert én várok a lányokra de nem túl kifizetődő mivel tényleg nincs semmi eredménye eddig. Egyetemre járok de félek.
2018. jan. 13. 19:00
26/33 anonim válasza:
Az egyetem jó hely az ismerkedésre, különösen az olyan szakokon, ahol legalább a hallgatók 50%-a lány. Elég csak beszélgetni, és előbb-utóbb valakivel kialakul a kölcsönös szimpátia.
2018. jan. 13. 19:31
27/33 A kérdező kommentje:
Lányokból tényleg nincs hiány, ez tény. De az a beszélgetés, hogy kezdődjön el ha nem merek odamenni senkihez.
2018. jan. 13. 19:36
28/33 anonim válasza:
Nem tegnap volt, amikor egyetemre jártam, de ahogy visszaemlékszem, ezek a beszélgetések spontán alakultak ki, nem úgy, hogy konkrétan odamentem, leszólítottam valakit, mint egy szórakozóhelyen. Ilyet én sem csináltam soha.
2018. jan. 13. 21:24
29/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor te milyen egyetemre járhattál. A csoporttársakon kívül nincs hol beszélgessek senki mással. Ismeretlen lányokhoz más szakokról pedig nincs miért odamenjek. Mindenkinek megvan a maga kis saját társasága.
2018. jan. 13. 21:45
30/33 anonim válasza:
Jogi egyetemre. Ott az előadásokon az egész évfolyamból voltak. A szemináriumok összetétele változó volt tárgyanként. A vizsgák előtt, után szintén találkoztunk az aznapra feliratkozott vizsgázókkal. A tanszékek munkájába bekapcsolódva szintén lehetett találkozni nem csak évfolyamtársakkal, hanem más évfolyamokból is a karról. Tehát volt bőven lehetőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!