Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok? 20/f
Azt mondják, hogy valaki úgyis tetszik valakinek. Nekem még nem volt barátnőm és ezek szerint akkor még senkinek sem jelentettem annyit, hogy megtegye az első lépést. Úgy vagyok vele mint a lányok: ha tetszek neki akkor majd lép, ha nem akkor majd fog más.
Nem is tudom, hogy kell az ilyesmit, semmi tapasztalatom nincs benne ezért meghagynám nekik a kezdeményezést.
Szemükbe nézve mosolyogj, akkor kezdeményezni fognak.
De mivel félénk férfi vagyok innentől sem könnyű. Ha nem elég finoman udvarolnak és közekednek az olyan, mint a vallatás, megijesztenek vagy ha túl hamar randira hívnak, akkor zavaromban azt mondom, hogy most nem alkalmas és elfutok.
Utána próbálok jeleket küldeni, úgy hogy kevesebbet mosolygok vagy nézek rá, hogy üzenjek, hogy lassabban és finomabban ismerkedjenek. De félre értik, azt gondoljhatják, hogy nem érdekelnek vagy nyominak gondolnak vagy nem tudom. Pedig csak félek.
Mit lehetne tenni?
HA valamit TE akarsz, akkor azért NEKED kell tenned.
Ennyit mondhatok.
Nyilván könnyebb várni, és panaszkodni, hogy miért nincs még úgy, ahogy akarom. Megértem.
De a helyzet az, hogy ha akarsz valamit, akkor dolgozni kell érte.
A világ NÉHA úgy működik, ahogy leírják a gyakorin... és szerintem is mindenki tetszik valakinek, mert annyi ember van. DE ez nem jelenti azt, hogy össze is jönnek.
Ahhoz tenni is kell. Látod én sokat tettem érte és sok barátnőm volt már. Sokat tapasztaltam mire 21 éves lettem.
TE nem tettél semmit (arányaiban ahhoz képest, amit én tettem), és semmi tapasztalatot sem szereztél.
Cselekedni kell. Különben nem történik semmi.
21 F
Szerintem nem kéne félned hogy kezdeményezz a lányoknál. Ha nem kapható a nő, azt fogd fel úgy hogy most éppen ez van. Amúgy én utána szoktam csak gondolkodni hogy ez most mi volt? Sokadik beszélgetésre lesz szimpi valaki.
Próbálkozz a nőknél, lesz olyan akinél sikered lesz. Ne várj mert sokáig várhatsz ha a nőtől vársz kezdeményezést.
Ez amúgy is a pasik dolga.
"Ha rám sem hederít akkor ugyan miért szaladjak, miért hajtsak rá. "
Hát ha nincsen igényed, késztetésed testi-lelki közelségre, szerelemre, nem érzel erre sürgető vágyat, akkor semmiért.
Az emberek azért szoktak a másikhoz közeledni, mert ezeket érzik.
19: Az egyenrangú és az egyforma az nem ugyanaz.
Egyenrangú, hogy szabad kezdeményezni és nem szólják meg érte.
Egyébként energetikailag képtelenség az a fajta női kezdeményezés, ami a kérdésben szerepel. Az ún. női kezdeményezés mindig olyan férfinál van, akitől már kapott a nő figyelmet, kedvességet, örömet. Sosem idegen, random férfiról van szó.
Ahogy babát sem a semmiből növeszt és nevel fel a nő, hanem kellett hozzá egy icipici, szemmel nem látható férfi sejt. Mégis csak az a látható része, hogy a nő növeszt, a nő szül és a nő nevel.
Így van ez minden más dologgal is. Attól, hogy a nő kezdeményez úgymond, az már egy reakció ara, amit a férfitől kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!