Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkor számít valaki jóképűnek, ha már a lányok/nők kezdeményeznek nála?
Figyelt kérdés
Valaki írta itt a GyK-n ezt a definíciót. Mennyi benne az igazság?2014. szept. 6. 21:00
3/5 anonim válasza:
Teljes mértékben igaz.Engem le sem szarnak,egy nem kezdeményezett nálam soha,szóval egy nyomorék vagyok,felém se néznek...
4/5 anonim válasza:
igen, én már hallottam olyat ismerőstől, hogy a fiút a boltban leszólította egy lány, mert olyan izmos, helyes a gyerek... bezzeg hozzám egy lány sem jönne oda ismerkedni, nagy ritkán fészbukkon rám írnak csajok, de igazából egy sem volt még az esetem, ezek a senkinek sem jönnek be típusú lányok szoktak megtalálni néha, de csak néha, a képeimet is cska két lány lájkolta, egyik sem valami vonzó :/
5/5 anonim válasza:
Nem sok.
Ismerek több olyan palit, aki nem jó képű és mégis kapkodnak utána a csajok :)
Néha a megjelenés nem csak az arcodon múlik. A stílusodon, a magabiztosságodon, a kisugárzásodon, vagy éppen a gitáron, amit a színpadon tépsz, vagy a kocsidon, amiben tombol a lóerő, vagy a verseid mélységes romantikáján, amit a szavaló esten előadsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!