Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is irritálnak a jóképűnek tartott férfiak?
Figyelt kérdés
Nem irigykedem,leszögezem.(próbálok nem)
Ha pl. Jason Statham,Gerald Butler,Hugh Jackman tetszik a nőknek azzal semmi problémám.Ők tényleg férfiak,nekem is rokonszenvesek.
De most komolyan,ezeknek iszonyatosan tenyérbemászó feje van.Legszívesebb pofán vágnám őket egy péklapáttal.Mást is ennyire irritálnak? Szerintem egyszerűen nőiesek..
2014. máj. 30. 19:57
2/27 anonim válasza:
jha olyan tipikus "mingyászembepisillek" fejük van.
3/27 anonim válasza:
Ezek nem egyszerűen jóképű férfiak, hanem metroszexuális ... hogy is mondjam micsodák?...
4/27 A kérdező kommentje:
2014. máj. 30. 20:01
5/27 anonim válasza:
A második képen az a birka sérós nagyon irritál, megrugdosnám, pedig nem nagyon szokott nálam előfordulni,hogy valaki fej alapján unszimpatikus legyen, de ez irritál.
6/27 A kérdező kommentje:
Épp ez az nekem is :D
Én teljesen békés,toleráns ember vagyok a hétköznapokban,vitatkozni de szeretek,mindenkiben keresem a jót,de ezek egyszerűen már egy képen felidegesítenek..
2014. máj. 30. 20:03
7/27 A kérdező kommentje:
*vitatkozni sem szeretek
2014. máj. 30. 20:03
8/27 anonim válasza:
Hű de jó hogy nem vagyok ilyen... :D
9/27 anonim válasza:
nemár ezek modellek... lányok között is rengeteg modell van aki fiús.
10/27 anonim válasza:
DE nem értelek... :D Mi a baj? nem jön veled szembe gondolom..? :D nem értem mi a baj. Egyébként ha nem lennének sztárok vagy modellek nem lennének ismertek több kontinensen és nem lenne többmillió lájkolójuk sem. Ha te holnap feltalálod a legújabb szoftwert amit mindenki használni akar majd akkor hírtelen annyi követőd lesz meg annyian fognak írni h álompasi vagy, h el sem hinnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!