Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is irritálnak a jóképűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritálnak a jóképűnek tartott férfiak?

Figyelt kérdés

Nem irigykedem,leszögezem.(próbálok nem)

Ha pl. Jason Statham,Gerald Butler,Hugh Jackman tetszik a nőknek azzal semmi problémám.Ők tényleg férfiak,nekem is rokonszenvesek.

De most komolyan,ezeknek iszonyatosan tenyérbemászó feje van.Legszívesebb pofán vágnám őket egy péklapáttal.Mást is ennyire irritálnak? Szerintem egyszerűen nőiesek..

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 30. 19:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
lemerem fogadni,hogy valami kis tini pontozott le,aki rajong azért a birkáért :) Kicsi tini fogd már fel,hogy az nem férfi, hanem egy búza csíra kezdemény! :)
2014. máj. 30. 20:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Az 1-es meg a 3-as nagyon helyes, a többi kettő meg fujj.

22L

2014. máj. 30. 20:27
 23/27 anonim ***** válasza:
22-es Te korrekt csaj vagy, lefújjoztad a birkát (is):) A %-od is annyi, mint az enyém, 71, Te még sokra viheted, akár itt,akár az életben :)
2014. máj. 30. 20:30
 24/27 anonim ***** válasza:
De még ez a válaszom 0%-ban volt hasznos: "lemerem fogadni,hogy valami kis tini pontozott le,aki rajong azért a birkáért :) Kicsi tini fogd már fel,hogy az nem férfi, hanem egy búza csíra kezdemény! :)" Ajjaj lesz még ennek böjtje, fájni fog ez a birkátoknak de nagyon :)
2014. máj. 30. 20:32
 25/27 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, nem kicsi tini és azért pontoztalak le, mert undorító homofób vagy. na puszi.
2014. máj. 30. 20:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok homofób, de ami irritáló birka, az irritáló birka. Ennyi! Puszi!
2014. máj. 30. 21:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Robert Pattinson szerintem kilóg. Nekem ő tökre szimpatikus.

Harry Stylest viszont rühellem, na ő tényleg irritáló. A többit nem ismerem.

2014. máj. 31. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!