Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is irritálnak a jóképűnek tartott férfiak?
Nem irigykedem,leszögezem.(próbálok nem)
Ha pl. Jason Statham,Gerald Butler,Hugh Jackman tetszik a nőknek azzal semmi problémám.Ők tényleg férfiak,nekem is rokonszenvesek.
De most komolyan,ezeknek iszonyatosan tenyérbemászó feje van.Legszívesebb pofán vágnám őket egy péklapáttal.Mást is ennyire irritálnak? Szerintem egyszerűen nőiesek..
Arnold Swartzi túl izmos :/ lehet a te szemedben ő a férfi de érdemes ezt a képet megnézni: [link]
Ebből is látszik, hogy a nőknek nem számít annyira az izom, mint a férfiaknak.
Nincs baj csak érdekelt hogy csak én találom-e ennyire irritálónak őket.
Vagyis a baj igazából hogy kikerülhetetlenek mert ott vannak Tv-ben,hirdetésbae,facebookon stb.
Nem is az izom mennyiségéért linkeltem Schwarzit elsősorban,jhanem a karakteréért,a rengeteg munkájáért,kitartásáért,viselkedéséért.
Mondjuk azok a csirkelábak a mit a nők ideálnak tartanak elég röhejesek..
16
:DD
17 :
Tényleg tiszteletben tartom más ízlését,és nem akarok vitatkozni de egyszerűen nem értem mi a férfias a felálló hajában,a lányos szemeiben,beállásaiban és a 18 éves szinten rekedt testében..hogy látsz benne férfiasságot?
A linkek közül nekem az első jóképű. De lehet, hogy azért is, mert a ruhák amiket visel a fotókon, azok nekem eleve tetszenek :)
A többi rettentő irritáló.
Patinson meg már összemosódott a világfájdalmas képű vempájörré :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!