Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is irritálnak a jóképűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is irritálnak a jóképűnek tartott férfiak?

Figyelt kérdés

Nem irigykedem,leszögezem.(próbálok nem)

Ha pl. Jason Statham,Gerald Butler,Hugh Jackman tetszik a nőknek azzal semmi problémám.Ők tényleg férfiak,nekem is rokonszenvesek.

De most komolyan,ezeknek iszonyatosan tenyérbemászó feje van.Legszívesebb pofán vágnám őket egy péklapáttal.Mást is ennyire irritálnak? Szerintem egyszerűen nőiesek..

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 30. 19:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ja az a ván díreksönös majom az tényleg elég irritáló semmi vonzó nincs benne, mégis oda vannak érte a tini csajok
2014. máj. 30. 20:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Arnold Swartzi túl izmos :/ lehet a te szemedben ő a férfi de érdemes ezt a képet megnézni: [link]

Ebből is látszik, hogy a nőknek nem számít annyira az izom, mint a férfiaknak.

2014. máj. 30. 20:09
 13/27 A kérdező kommentje:

Nincs baj csak érdekelt hogy csak én találom-e ennyire irritálónak őket.

Vagyis a baj igazából hogy kikerülhetetlenek mert ott vannak Tv-ben,hirdetésbae,facebookon stb.

2014. máj. 30. 20:09
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem is az izom mennyiségéért linkeltem Schwarzit elsősorban,jhanem a karakteréért,a rengeteg munkájáért,kitartásáért,viselkedéséért.

Mondjuk azok a csirkelábak a mit a nők ideálnak tartanak elég röhejesek..

2014. máj. 30. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyen pasik, nem is értem a többieket...
2014. máj. 30. 20:13
 16/27 anonim ***** válasza:
De legalább lenne egy olyan film,hogy Jason Statham, össze veri a Birka bari barátunkat, azt se bánnám,ha csak abból állna a film,hogy 90 percen át veri, akkor is tetszene :)De kár,hogy nem tudok egy ilyen videót össze animálni!
 17/27 anonim ***** válasza:
Közülük nekem egy tetszik: Mariano Di Vaio. Ő tényleg jóképű.
 18/27 A kérdező kommentje:

16

:DD

2014. máj. 30. 20:14
 19/27 A kérdező kommentje:

17 :

Tényleg tiszteletben tartom más ízlését,és nem akarok vitatkozni de egyszerűen nem értem mi a férfias a felálló hajában,a lányos szemeiben,beállásaiban és a 18 éves szinten rekedt testében..hogy látsz benne férfiasságot?

2014. máj. 30. 20:17
 20/27 anonim ***** válasza:

A linkek közül nekem az első jóképű. De lehet, hogy azért is, mert a ruhák amiket visel a fotókon, azok nekem eleve tetszenek :)

A többi rettentő irritáló.

Patinson meg már összemosódott a világfájdalmas képű vempájörré :D

2014. máj. 30. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!