Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti megértenétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megértenétek, ha nem kezdeményeznék nálatok?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, akivel két éve vagyok együtt. Pár hónapja munkahelyet váltottam, ahol ő már egy éve dolgozik.

Az igazság az, hogy megésmerkedtem ott egy számomra nagyon szimpatikus kolléganőmmel, akivel jól elvagyunk, és az esetem.

A problémám az, hogy próbálom palástolni az érzéseimet, hogy kifejezetten kedvelem. Szerintem számára én sem vagyok közömbös.

Megértenétek, és eltudnátok fogadni, hogy van barátnőm, és hogy miatta(m) nem kezdeményezek, nem közeledek.

Ráadásul fiatalabb is nálam. Én 23 vagyok, ő meg 17. Barátnőm 22.

2016. okt. 31. 10:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
És mi a helyzet a barátnőd érzéseivel?
2016. okt. 31. 10:56
 2/24 A kérdező kommentje:
Szeret, bízik bennem.
2016. okt. 31. 11:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Te most komolyan arra vagy kíváncsi, hogy mi megsértődnénk-e, ha a meglévő kapcsolatod miatt nem kezdesz velünk nőként ismerkedni? Én akkor lennék megsértve, ha párkapcsolatban élő pasi, akarna kikezdni velem, és azt feltételezné rólam, hogy én is azon az erkölcsi szinten vagyok, hogy ilyesmibe belemegyek.
2016. okt. 31. 11:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy túltenném magam rajta... 😒
2016. okt. 31. 11:04
 5/24 A kérdező kommentje:

Félreértesz. Nem kezdek ki nyíltan vele. Ő mindig kedves velem, mosolyog bármikor meglát, amikor együtt dolgozunk húzza az agyam stb...

Nem veszem fel ezeket a dolgokat, de tetszik, hogy csinalja.

Tudom, hogy ott b@sszom el a dolgot, hogy nem állítom le már a legelején. A baj, hogy tetszik nekem, és tetszik amilyen.

"Mindennek ellen tudok állni, kivéve a csábításnak."

Nem kezdeményezek nála, nem lépek felé, de ellökni sem akarom.

Ha egyszer bepróbálkozik nálam, nem tudom mitévő legyek... :/

Tudom, ez rosszul hangzik. Rosszul is érzem magam miatta.

2016. okt. 31. 11:09
 6/24 anonim ***** válasza:
Vedd elejét a dolognak, valamilyen téma kapcsán mond el a csaj előtt, hogy nagyon szereted a barátnőd, azok után biztos nem fog próbálkozni.
2016. okt. 31. 11:13
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme nincs a jelenlegi kapcsolatodnak, ha "nem tudod mitévő lennél", ha egy másik lány bepróbálkozna nálad.
2016. okt. 31. 11:14
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul érezheted magad.
2016. okt. 31. 11:14
 9/24 A kérdező kommentje:
Kétfelé húz a szívem. Utálom ezt...
2016. okt. 31. 11:19
 10/24 anonim ***** válasza:
98%

1. Szegény, szegény barátnőd!!!

2. Komolyan egy munkahelyen dolgozol a csajoddal és egy másik kislányra "nyomulsz" aki szintén ott dolgozik??

3. Szegény barátnőd....

4. Komolyan a kislány miatt aggódsz, hogy ő vajon mit gondol ha te nem kezdeményezel nála miközben leszrod, hogy a barátnőd akivel 2 éve együtt vagy mit gondolna/érezne?

5. Mi tévő legyél? Nem tudod mit tennél ha a lány kezdeményezne nálad? Szerintem a barátnődre kellene gondolnod...

6. Ha nem szereted a barátnődet, és ez nyilván így van akkor legalább legyen képed ezt felvállalni és nem másik lányról ábrándozni...

Ettől a kérdéstől teljesen kiakadtam most... Milyen pasi lehetsz te.... Sajnálom.

2016. okt. 31. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!