Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti megértenétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megértenétek, ha nem kezdeményeznék nálatok?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, akivel két éve vagyok együtt. Pár hónapja munkahelyet váltottam, ahol ő már egy éve dolgozik.

Az igazság az, hogy megésmerkedtem ott egy számomra nagyon szimpatikus kolléganőmmel, akivel jól elvagyunk, és az esetem.

A problémám az, hogy próbálom palástolni az érzéseimet, hogy kifejezetten kedvelem. Szerintem számára én sem vagyok közömbös.

Megértenétek, és eltudnátok fogadni, hogy van barátnőm, és hogy miatta(m) nem kezdeményezek, nem közeledek.

Ráadásul fiatalabb is nálam. Én 23 vagyok, ő meg 17. Barátnőm 22.

2016. okt. 31. 10:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem kell a szentbeszéd. Nem vagyok ártatlan. Senki sem az.

Nem kell a sajnálat, nincs mit sajnálni.

Barátnőmet sem kell sajnálni, nem szorulunk rá. ;)

2016. okt. 31. 11:52
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

Ezt mondd inkább a barátnőd szemébe... az utolsó pedig nagyon nem olyan sajnálatra gondolt, amire te. Téged lesajnál, a barátnődet pedig azért sajnálja, mert nem látja, hogy milyen emberrel vagy együtt.

Menj növessz gerincet, és tanulj meg dönteni. Nem nehéz egyébként csak némi gerincesség kell hozzá, és rájönni, hogy nem a te érzéseid a legfontosabbak a világon, hanem másokat kell néha magad elé helyezni, hogy ne szenvedjenek miattad.

2016. okt. 31. 11:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Ahha, mesélj még.

Én mertem így dönteni. És vállalom a jót is és a rosszat is belőle...

2016. okt. 31. 12:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Remelem a baratnodre is nyomul 1-2 srac ott es o se tud donteni, mi legyen :)
2016. okt. 31. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

10-es vagyok és a 12-esnek igaza van (és teljesen egyet értek minden szavával), nem olyan sajnálatra gondoltam mint amilyet te értettél. Szánalmas amit csinálsz. Nem szent beszédet tartok neked pedig rád férne!

Most azt várod, hogy vigasztaljalak, hogy jaj szegény fiúcska de nehéz helyzetben van mert barátnője van és egy másik csaj iránt kezdett érzéseket táplálni?! Mit kezdjek vele? Ha nem akarsz a barátnőddel lenni akkor legalább ne kínozd és alázd meg egy megcsalással...

2016. okt. 31. 12:06
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
De kerdezo, a kerdesed pont arrol szol (igy a masodik oldal fele plane), hogy ketfele huz a szived, es lehet benne lennel, ha a masik csaj kikezdene veled. Ergo nem dontottel semmirol. Ne kerd mar ki magadnak, ha ezek utan moralisan helyenlevo emberek nem emelnek piedesztalra, mert hulyited a baratnodet, mikozben masra is gondolsz.
2016. okt. 31. 12:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem írok több kommentet. Más emberek vagyunk. Fölösleges.
2016. okt. 31. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom mi ez a felháborodás.

Az ember nem magántulajdon.

A barátnővel előbb találkozott meg lenyomtak 2 évet, de ez nem jogosít előjogokra!

Minden esetre az látszik, és már tudod, nem a bnőd az igazi, ezzel kezdened kell vmit, h ne rabold az idejét ill. találhasson olyat, akinek ő az igazi.

Tudom, kapom a lepontozást, de így gondolom.

A kiscsajjal vigyázz azért! Nem tudni miért flörtől veled. Lehet csak szimpi vagy, jobban telik a munkaidő, vidámabban, nem is gondolja úgy ahogy Te. Csak ennyit fűznék még hozzá.

2016. okt. 31. 12:14
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Ha kikéret (itt) az emberek véleményét akkor legalább fogadd el amit mások gondolnak. Ettől sokkal de sokkal durvábbakat fogsz kapni a barátnődtől.
2016. okt. 31. 12:14
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

A 10-es stílusa kissé nyers lehet, de sajnos egyet kell értenem vele.

Ráadásul mi az, hogy nem ad "előjogokat"? Nevetséges egy megfogalmazás ez! Nem előjogokról beszélünk, hanem BIZALOMRÓL, szeretetről, tiszteletről, a közös JÖVŐ lehetőségéről! Egy kapcsolatról van szó, a kérdező nem egy ingatlan amire egy új csaj csak úgy ráteszi a kezét és kivágja a régi lakót... Ez a példa is legalább olyan röhejes mint az "előjog" :D

Kedves kérdező!

Szerintem szép az, hogy nem csalnád meg a barátnőd, és mélyen tisztellek ezért (pláne mert már csaltak meg). De abban is biztos vagyok, hogy a "nem lököm el" technika is véges, és majdnem ugyanolyan rosszul esne a párodnak, mintha megcsalnád.

Hogy miért? Mert ha valakit szeretek, akkor nem kell más- és ha a legkisebb jelét is látom annak hogy próbálkozik, akkor megkérem hogy fogja vissza magát. Max barátok lehettek, ha képes rá, de csak ha TÉNYLEG nem próbálkozik már.

De az, hogy bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mi lenne ha rádmászna... Ha a válaszod nem egyértelmű, akkor sajnos a jelenlegi kapcsolatod már kútba esett. Így csak idő kérdése, hogy fájdalmat okozz valakinek aki bízik benned.

Szerintem az lenne a leghelyesebb, ha nyíltan és őszintén szakítanál a barátnőddel. Nem feltétlen a mostani lány miatt- mert ha nem tudsz ellenállni egy másik lánynak (aki amúgy lényegtelen hogy a mostani vagy egy másik) akkor már a barátnődet nem szereted úgy. Mert ha neked a párod kell, akkor teljesen mindegy, hogy ki próbálkozik be, a válaszod mindig NEM, és hűséges vagy.

De ha már nem vagy képes erre, akkor felesleges ebben a helyzetben maradnod. Egyrészt magad miatt, másrészt a barátnőd is megérdemli hogy tisztességes legyél vele, nem?

(A harmadik személy szempontja pedig bocsi, de szerintem teljesen lényegtelen. Ilyen elven ő mászik bele mások kapcsolatába, nem tudom sajnálni, vagy figyelembe venni az érdekeit, mert nem érdemli meg.)

Kérlek, nagyon kérlek, gondolkozz el ezen! Hidd el, hogy csak jót akarok, és igyekszem a személyes véleményem háttérbe szorítani. De igencsak biztos vagyok benne, hogy a legjobb megoldást vázoltam fel.

Köszi, tégy belátásod szerint!

18l

2016. okt. 31. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!