Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megértenétek, ha nem kezdeményeznék nálatok?
Van barátnőm, akivel két éve vagyok együtt. Pár hónapja munkahelyet váltottam, ahol ő már egy éve dolgozik.
Az igazság az, hogy megésmerkedtem ott egy számomra nagyon szimpatikus kolléganőmmel, akivel jól elvagyunk, és az esetem.
A problémám az, hogy próbálom palástolni az érzéseimet, hogy kifejezetten kedvelem. Szerintem számára én sem vagyok közömbös.
Megértenétek, és eltudnátok fogadni, hogy van barátnőm, és hogy miatta(m) nem kezdeményezek, nem közeledek.
Ráadásul fiatalabb is nálam. Én 23 vagyok, ő meg 17. Barátnőm 22.
A példád tényleg röhejes. :))
És,de. Az új csaj ráteheti a kezét, a régi meg dobva lesz, ha a Kérdező érzései kölcsönösek!
Itt nincs szó hűségről, bizalomról, tiszteletről, mert a Kérdező ezeket mind tiszteletben tartva ellenáll. De, döntés helyzetbe került.
Frázisokat puffogtatni ész nélkül az megy, de érteni amit ír és kérdez a Kérdező, azt nem...
A Kérdező meghozza a megfelelő döntést, de nincs könnyű helyzetben.
Ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!