Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti megértenétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megértenétek, ha nem kezdeményeznék nálatok?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, akivel két éve vagyok együtt. Pár hónapja munkahelyet váltottam, ahol ő már egy éve dolgozik.

Az igazság az, hogy megésmerkedtem ott egy számomra nagyon szimpatikus kolléganőmmel, akivel jól elvagyunk, és az esetem.

A problémám az, hogy próbálom palástolni az érzéseimet, hogy kifejezetten kedvelem. Szerintem számára én sem vagyok közömbös.

Megértenétek, és eltudnátok fogadni, hogy van barátnőm, és hogy miatta(m) nem kezdeményezek, nem közeledek.

Ráadásul fiatalabb is nálam. Én 23 vagyok, ő meg 17. Barátnőm 22.

2016. okt. 31. 10:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

A példád tényleg röhejes. :))

És,de. Az új csaj ráteheti a kezét, a régi meg dobva lesz, ha a Kérdező érzései kölcsönösek!

Itt nincs szó hűségről, bizalomról, tiszteletről, mert a Kérdező ezeket mind tiszteletben tartva ellenáll. De, döntés helyzetbe került.

Frázisokat puffogtatni ész nélkül az megy, de érteni amit ír és kérdez a Kérdező, azt nem...

A Kérdező meghozza a megfelelő döntést, de nincs könnyű helyzetben.

Ennyi a történet.

2016. okt. 31. 14:37
 22/24 A kérdező kommentje:
Végre valaki megért.
2016. okt. 31. 14:42
 23/24 anonim ***** válasza:
95%
Szegényt még a végén megsajnálom, hogy nehéz helyzetbe került... Ha valóban szeretné a barátnőjét, akkor nem írkálna olyanokat, hogy "Ha egyszer bepróbálkozik nalam nem tudom mitevő legyek".... Hagyjuk már. Ha lenne gerince, akkor leállítaná a kiscsajt és megmondaná, hogy szereti a nőjét és köztük semmi nem lesz. De ez nyilván nem így van, és akkor még ő akarja sajnáltatni magát, hogy nehéz helyzetben van. Bezzeg szerencsétlen barátnője erzeseire nem gondol, hogy ő mit érezne, ha ezt megtudná.
2016. okt. 31. 14:47
 24/24 anonim ***** válasza:
95%
Egyetertek az utolsoval. A kerdezo meg nem barmifele magasztos eszme miatt all ellen, hanem szimplan azert, mert a kiscsaj meg nem probalkozott be nala :'D. Es a problema itt ezzel van.
2016. okt. 31. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!