Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megértenétek ezt?

Figyelt kérdés
Baratnommel 6honapig voltunk egyutt de sokat vitaztunk,o nem bízott bennem ezert jobbnak latta hogyha elhagy.. Osszetortem , nagyon fajt ... O meg 3het utan bulizott valami csavoval es lefekudtek de a csavo csak kihasznalta elmondasa szerint.. Eltelt ezutan meg 3honap baratnom nelkul, en osszejottem egy masik lannyal, mikor ram irt hogy hianyzom neki és rajott hogy engem szeret,es arra is rajott mit veszitett .. Amit tett az kiakasztott . Megbocsatsak? 22evesek vagyunk.
2016. máj. 1. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne.

Szívesen

2016. máj. 1. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem!
2016. máj. 1. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megertem mert sok a gerinctelen lotyo, de nehogy vissza fogadd.
2016. máj. 1. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez még kérdés? Ha egy világi nagy balek vagy akkor nyugodtan bocsáss meg neki, had játsza el újra az egészet.
2016. máj. 1. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsátani nyugodtan megbocsáthatsz neki, ez egyébként egy olyan emberi gesztus, ami neked is jó.

Viszont ne gyere össze vele még egyszer!

2016. máj. 1. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne kezdj újra egy lezárt ügyet. Engedd el a dolgot. Nem kellettél, mikor ott voltál, most sír, mert kihasználták. Lehet durva vagyok, de ez az ő baja. Viszont gondolkozz el, mit jelent számodra a másik lány, aki most a barátnőd, mert elég szomorú, hogy vele vagy ,mégis ilyesmin agyalsz. Persze, mindenki meginoghat néha, nem kell feltétlen szakítani, de gondolkodj el, mit jelent számodra, milyen a kapcsolatotok...stb.
2016. máj. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!