Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megértenétek a helyében?
Pasim strandolni akar velem, viszont a fürdőruhám kicsi rám ( vagyis a felsőből kibuggyannak a melleim). Pénzem nincs újat venni, mert amilyen nekem kell méretben az elég drága (tudom, h vannak olcsóbbak, de súlyos melleim vannak, amit tartani kell és azon a pénzen, amin vehetnék inkább olyan dolgot vennék, amire tényleg szükségem van) és azt sem akarom, h ő vegyen nekem (ő is talál hasznosabb helyet a pénzének). Ha elmondom neki, h strandolhatunk, de én nem megyek be vele a vízbe, mert nincs fürdőrucim, akkor ti kiakadnátok?
köszi
1. nőként megértem a problémád
2. de fiúként csak felesleges húzásnak gondolnám az egészet részedről.
Ez olyan lányos kényeskedésnek tűnik, mivel nekik nincsenek ilyen gondjaik vesznek egy gatyát aztán irány a Balcsi!
Szóval ők magas ívben tojják el, hogy hogyan állnak a melleid, meg mi a jó felső, stb. Vegyél valami rongyot azt kész... magyarázhatod nekik, hogy miért kell vastagpántú, jó tartású... de semmi értelme.
1. férfiként megértem a problémád
2. nőként leszarnám, mert a fiúk érdekelnének.
én megérteném, de akkor is inkább vennék egy fürdőruhát :) és ha utána sem jönnél akkor tudnám, hogy más van a háttérben :)
21F
Köszi , de az én méretemben még találni sem könny˝, az áráról meg ne is beszéljünk...
de azt hiszem egy melltartómat vhogy átcsinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!