Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a lány helyében? Én biztos nem tűrném el!
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm összejött 4 hónapja egy sráccal. A srácról azt érdemes tudni, hogy nem élnek mélyszegénységben. Hatalmas házban élnek, két medencével nyolc kocsival mindennel. Amúgy a srác iszonyat jó fej, csak van egy húga, aki, hát, nem az. Egyedül még nem volt náluk a barátnőm, mindig többen mentünk át, de mióta a húga tudja, hogy együtt van a barátnőmmel a bátyja, egyfolytában piszkálja. Pedig amíg nem voltak együtt, normális volt vele. Folyton leszólja, oda oda mond neki piszkálódó megjegyzéseket, ésatöbbi. Már nekem is ciki volt hallgatni. És a srác nem tesz semmit. Még csak rá sem szól a húgára, van, hogy vele nevet(amikor szolidabban,vagy viccesebben szól oda). Látom a barátnőmön hogy zavarja, meg mondja is, de még mindig tűri. Én biztosan már régen kitéptem volna a haját a csajnak. Ráadásul, milyen, hogy nem védi meg a barát a barátnőjét? Vagy csak nekem tűnik érdekesnek ez az egész? Ti mit tennétek a helyében?2014. máj. 31. 13:13
1/8 anonim válasza:
Szólnék a pasasnak, hogy intézkedjen, Mielőtt én teszem, mert abban nem lesz köszönet. :D
2/8 anonim válasza:
Én a helyében beszélnék a sráccal, hogy ne haragudjon, de a húga olyan minősíthetetlen hangnemben beszél velem, hogy ha nem tesz valamit, akkor többet be nem teszem a lábam hozzájuk.
Mondjuk a srácnak kellett volna már rég kapcsolnia.
3/8 anonim válasza:
A kiscsaj féltékeny, egyébként a barátnő helyében én visszaszólnék neki, szájkaratéba még senki se halt bele.
4/8 anonim válasza:
B*rom a pasi...: D De a csaj is, hogy nem szól.
5/8 anonim válasza:
Erre csak egyet tudok mondani: Néma gyereknek az anyja.....:)
6/8 anonim válasza:
Na, azért nehogy már az legyen a természetes ha valaki a párom előtt inzultál, akkor csak akkor véd meg, ha noszogatom! :D
Amikor az én párom testvére szólogatott be nekem, érdekes, nem kellett szólnom, a párom mégis megvédett.
7/8 anonim válasza:
Ha van penz ertheto hogy nem szol. Ha a csavo szegeny lenne tuti
szolt volna mar.
8/8 anonim válasza:
Anyám, gondolom testvérféltékenység, a srác meg nem veszi észre, hogy bunkó a kishúga.
Gáz, ha nem védi meg, azért 4 hónap után lehetne ennyi ragaszkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!