Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a lány helyében?

Ti mit tennétek a lány helyében?

Figyelt kérdés

Adott egy szép és okos, kedves lány, akibe beleszerettem. Ő nem menő, hanem félénk, én meg menő vagyok.

Hogy próbálkoznak egy félénk lánynál? Vagy egyáltalán van esélyem? Mivel van neki véleménye rólam, ami nem a legjobb. Szerintetek azt hinné, hogy kiakarom használni? Évfolyamtársam a lány

17/f

2014. ápr. 12. 21:13
 1/6 Fish1 ***** válasza:

Mit takar ez a "nem a legjobb" vélemény?

És mit jelent számodra menőnek lenni?

2014. ápr. 12. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Menő-csak 1-2 igazi barátja van, a többi dísz . Akit mindenki ismer, aki trollkodik, és leszarja azt, aki nem ebbe a körbe tartozik. A véleménye meg az, h bármelyik csajt megkapom.
2014. ápr. 12. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg, h tojok a világra a drága haverjaimmal
2014. ápr. 12. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva, ha téll olyan vagy, mint amit leírtál, nem sok esélyed van nála. A véleményemet pedig az általad leírt lány és magam között felfedezett hasonlóság alapján alkottam meg...:)
2014. ápr. 12. 21:29
 5/6 Fish1 ***** válasza:

Valahogy sosem értettem ezt a "bárkit megkaphat" felfogást. Nem mindenkinek tetszik egy adott ember. Viszont ha félénk, és ilyenre gondol, hogy bárkit megkaphatsz, akkor valószínűleg önbizalomhiányos. Ebből kifolyólag fordulhat meg olyan fejében, hogy úristen, mit akar tőlem ez a pasi? És miért pont engem? Elég jó lennék neki? Viszont ettől még nincs veszve.

Arról nem írtál semmit, hogy szoktatok-e beszélgetni, és ilyenkor hogy viszonyul hozzád, hogy viselkedik?

2014. ápr. 12. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
ha tetszik neked, akkor kezdeményezz nála kedvesen és őszintén. Ne innen próbáld megtudni, hogy van-e esélyed egy lánynál, akit nem is ismerünk.
2014. ápr. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!