Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok a lány helyében ha így tennék?
Figyelt kérdés
17évesek vagyunk mindketten, egy suliba járunk.Nagyon bejön. Két hete egy házibulin egész éjjel együtt lógtunk, de amikor megcsókolhattam volna, egy haver bezavart, és utána már nem volt meg a hangulat. Sokszor beszélgettünk, de valahogy nem tisztázódott még, hogy ő akar-e többet. Tegnap elkísértem hazáig vonattal, tudniillik egy Pest melletti falucskában lakik. Elköszönéskor csak egy laza ölelés volt- mivel rosszul érezte magát (nem velem, fájt a feje:D), nem akartam lesmárolni. Ti mit szólnátok a lány helyében, ha ezek után suliban egy eldugott helyen váratlanul megcsókolnám?2013. dec. 16. 21:19
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg flörtölni vele, a kedvében járni, aztán majd érzed, hogy mikor mehet a menet. Szerintem csak így váratlanul elég rizikós.
2/2 anonim válasza:
Vidd el randizni! Legyen már eszed! Ez kb. olyan, mintha egy lepukkant sikátorba megakarnád erőszakolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!