Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok? 20/f
Azt mondják, hogy valaki úgyis tetszik valakinek. Nekem még nem volt barátnőm és ezek szerint akkor még senkinek sem jelentettem annyit, hogy megtegye az első lépést. Úgy vagyok vele mint a lányok: ha tetszek neki akkor majd lép, ha nem akkor majd fog más.
Nem is tudom, hogy kell az ilyesmit, semmi tapasztalatom nincs benne ezért meghagynám nekik a kezdeményezést.
Utolsonak igaza van.
Ha egy lany nem jelez feled. (Hidd el eszre fogod venni.)
Akkor ahhoz semmikep se menj oda. Ne feled, lehet hogy te vagy a ferfi, de ez itt Europaban a nok valasztanak, nem te.
Ha senki se jelez feled, akkor szivtad. Valoszinu, hogy nem utod meg a minimum mercet, ami egyebkent ku.rva magas.
Még hogy ők kezdeményezzenek? :D
Hol élsz te?
Örüljél, ha átlagos pasasként összejön 1-2 kufirc az életed során. Ma már nem a 90-es évek vannak. Azóta sokat változtak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!