Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok? 20/f

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy valaki úgyis tetszik valakinek. Nekem még nem volt barátnőm és ezek szerint akkor még senkinek sem jelentettem annyit, hogy megtegye az első lépést. Úgy vagyok vele mint a lányok: ha tetszek neki akkor majd lép, ha nem akkor majd fog más.

Nem is tudom, hogy kell az ilyesmit, semmi tapasztalatom nincs benne ezért meghagynám nekik a kezdeményezést.

2017. nov. 27. 21:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
26%
A magyar nők szándékosan nem adnak semmi jelzést, hogy jól pofára ejtsék azokat a szerencsétleneket, akik odamennek. :D Az egojuk egyébként is az egekben van, mert mindenki a seggüket nyalja. Te ne állj be a sorba. Járd a saját utadat, a MGTOW legyen veled.
2018. jan. 21. 21:04
 32/33 anonim ***** válasza:
58%

Utolsonak igaza van.

Ha egy lany nem jelez feled. (Hidd el eszre fogod venni.)

Akkor ahhoz semmikep se menj oda. Ne feled, lehet hogy te vagy a ferfi, de ez itt Europaban a nok valasztanak, nem te.

Ha senki se jelez feled, akkor szivtad. Valoszinu, hogy nem utod meg a minimum mercet, ami egyebkent ku.rva magas.

2018. jan. 22. 02:07
 33/33 anonim ***** válasza:

Még hogy ők kezdeményezzenek? :D

Hol élsz te?

Örüljél, ha átlagos pasasként összejön 1-2 kufirc az életed során. Ma már nem a 90-es évek vannak. Azóta sokat változtak a nők.

2018. jan. 29. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!