Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?
Nagyjából semmiben. Önsajnálat, nyavalygás megy csak. Szánalomra játszanak, azt hiszik így majd összejön valami, aztán egyeseknél ez átmegy gyűlöletbe. Megmondom a tutit: addig marad egyedül bárki is, amíg nem ismeri fel a saját hibáit és nem tesz ellenük.
Egy volt "incel"
Semmivel nem értek egyet. A szex és a párkapcsolat nem alkotmányos jog, nem jár senkinek alanyi jogon. Semelyik nő nem tartozik szexszel a férfiaknak. A nők nem tárgyak, cselédek és szexrobotok.
Ha valaki senkinek se kell az az ő hibája nem másoké. Nem a pénzéhes r.banc nőké, nem a jópasiké, nem az instagramé, nem a tinderé.
Kihagytam valamit?
Kedves 6os
Ez egy nagyon erős túlzás
Kérlek linkelj egy kérdést ahol férfiakat szapulnak a nők, a nők védelmében alaptalanul?
Én még nem láttam olyan kérdést ahol egy férfit azért szapultak volna mert az adott kérdésben jól bánt a párjával és nem volt semmi bűne.
#6 Kérek egy példát mert még sose láttam olyat hogy az összes férfit szidjuk. Csak olyat ahol titeket szidunk a mocskolódásaitokra válaszul.
A férfiakat szeretjük, csak az ócskarongyozó, ürítőtartályozó frusztrált lúzereket nem.
Igyekeztem úgy írni hogy még te is megértsd, persze nem fogod, csak kiforgatod 😂😂😂
Mert mi kezdjük, mi bántjuk ezeket a kedves-aranyos, erőszakről, kényszerítésről ábrándozó fiúkat.
7. Vagy ez meg a másik. Amikor mindig szeretik az emberek valamelyik felet a "jónak" a másikat pedig a "rossznak" látni. Nem csak a párkapcsolatokban, hanem az élet minden területén. A legtöbb emberben fel sem merül, hogy valószínűleg senki sem tökéletes, nincs fekete és fehér hanem inkább csak szürke.
Alapfeltevés, hogy 80%-ban mindenki a saját neméhez tartozóval ért egyet ebben a kategóriában.
Másik alapfeltevés, hogy mivel a sztorit csak egy szemszögből halljuk (a kérdező szemszögéből), ezért a legtöbben vele fognak egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!