Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?
#39: Nőként olvasva miért nem fogjátok fel páran, hogy tök átlagos pasikról van szó?
Azt meg felejtsük már el, hogy nem a külsőségeken van a hangsúly. A külső az egyik legfontosabb eleme a társkeresésnek, főleg a dolgok elején.
Annyira szomorú, hogy páran nőként nem bírjátok felfogni, amit egy csomó másik nő fél perc alatt megért és újra, meg újra ugyanazokat a köröket futjátok le.
Nem arról van szó, hogy nem fontos a külső
De sokra nem mész vele ha nincs kémia és a személyiséged nem olyan ami a másiknak Bejön
"a szex újraelosztás az állandó alfázás, a nők importálása stb...":
Ezeket szerintem én importáltam ide Amerikából. Miért lenne baromság? Ha van egy társadalmi probléma, a politika feladata, hogy megoldja valahogy. Ha van jobb megoldás arra a problémára, amit te is írtál, vevő vagyok rá. Az hogy simán végignézzem, hogy életükben soha semmit az asztalra le nem tevő alfák rongyosra dugják a csajomat, miközben én meg dolgozhatok tovább egész nap, nekem nem fog örökké menni és ahogy nézem, sok más embernek sem.
43-as mert ez egy nettó baromság. Maximum ösztönözni tudnak valamire: pl. babaváró, CSOK stb. Hogy legyen több gyerek...
Az most más kérdés, hogy mindez értelmetlen mert nem ezeken múlik a dolog, de ebbe most nem mennék bele.
#42: A jó külső már maga a kémia. Jól kinéző, tőmondatokat író srácok tinderen simán tarolnak.
Oké, hogy te gondolsz valami túlidealizált dolgot, de tényleg ennyire nehéz kilépni ebből?
#43: Az egyén sikertelensége nem feltétlenül társadalmi probléma. Az, hogy te tudod fejleszteni magad, de lusta vagy hozzá, szintén nem társadalmi probléma.
Azt meg főleg nem akarom, hogy mivel én mondjuk egymás után 2 lányt is feltudok szedni, az egyiket neked adják, mert lusta vagy. Az szerinted nem lenne társadalmi probléma, hogy nőket erőltetnének kapcsolatba, akaratuk ellenére?
"Ha van egy társadalmi probléma, a politika feladata, hogy megoldja valahogy."
Már szavak sincsenek arra, milyen sötétek és szánalmasak vagytok.
Felesleges bármit is írni.
#43:
"Az hogy simán végignézzem, hogy életükben soha semmit az asztalra le nem tevő alfák rongyosra dugják a csajomat"
Milyen "csajODat"?
#43 ezerszer le lett írva hogy a magánéleti kudarcaitok NEM társadalmi probléma! Fogjátok már fel...
Nem érdekel senkit hogy ki nem tud dugni! Azonkívül meg úgysem családot, gyerekeket akartok, (nem is lennétel alkalmasak rá ilyen eltorzult személyiséggel) tehát semmi haszna nem lenne a társadalomnak abból hogy biztosítanak nektek élő guminőt. Oldjátok meg a saját problémáitokat.
"Az egyén sikertelensége nem feltétlenül társadalmi probléma. Az, hogy te tudod fejleszteni magad, de lusta vagy hozzá, szintén nem társadalmi probléma.":
Az előbb írtam le a szomorú trendeket a nightgame és Tinderes ismerkedésben. Hiába fejlődök fel level 100 -ra, ha holnap már csak level 500 felett engednek át a filteren a nők. Másik dolog, hogy ha mindenki megfogadja a tanácsod és elkezdi fejleszteni magát, az csak tovább növeli a nők elvárásait.
"egymás után 2 lányt is feltudok szedni":
Képzeld, volt amikor én is tudtam ilyet csinálni. Aztán a nők kinézet iránti elvárásai eltolódtak és kiestem. Oké, vissza tudok jönni, ha kigyúrom magam, csak Amerikából azt hallom, hogy ott már ez se működik (5 évvel előrébb járnak a történelemben).
Mi lenne ha nem Amerikára koncentrálnál hanem akkor kigyúrnád magad és lenne nőd?!
Ja hogy ahoz lusta vagy.... 😂😂😂😂
Nekem nem fáj ha egyedül öregszel meg és szerintem senkit nem is fog ez érdekelni.
Te érdeked Te életed😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!