Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem népszerűtlen srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem népszerűtlen srácként szeretném megkérni azon nőket, akik előszeretettel lúzerezik le a férfiakat, hogy nyilvánítsanak véleményt a lenti videóról. (? )

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=E2cEO9y9kaM

Szerintem lesz benne némi igen komoly tanulság számotokra, de sajnos angol nyelvismeret kell hozzá.

#visszautasítás ha téged ér
2016. jún. 25. 16:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak végigpörgettem, úgyhogy nem biztos, hogy jól értelmeztem mindent, de ha jól értem, a szitu az volt, hogy a csajoknak béna ruhákban kellett meghívatni magukat minél több pasival egy italra. (?)

Nos, én úgy gondolom, hogy egy NŐ bármilyen ruhában van is, akkor is NŐ marad, a kisugárzás belülről fakad. Ugyanígy a férfiak esetében. Engem azok a férfiak taszítanak, akiknek negatív kisugárzásuk van.

És a személyes tapasztalatom az, hogy ha egy zsákot veszek fel, akkor is tudok "hódítani" a kisugárzásommal.

(Mondjuk az italra hívás nem feltétlenül fokmérője a vonzalomnak.)

2016. jún. 25. 16:18
 2/24 A kérdező kommentje:

Cuki vagy 1-es, de tényleg akkor nézd végig.

Gyanítom, hogy minden nő ugyanígy gondolja, hisz soha nem kellett szembesülnötök mással(és soha nem is mentek hódítani"zsákban").

A lányok a videóban megtapasztalták, hogy smink és ruha nélkül átlagosak, szürkék és soha nem tapasztalt dolgokkal kellett megküzdeniük és állva maradni: visszautasítás, lekicsinylés, lenézés, gúny, de a poén nem ez volt, hanem hogy mivel ez egy verseny, nem szállhattak ki, szóval miután ezeket megtapasztalták, magukra kellett erőltetni a vigyort és újra "tiszta lappal" nekiindulni...

A műsor végén a saját szavaikkal elmondott tanulságok az igazán érdekesek, mert a sírás kerülgette őket és volt, aki élete legrosszabb napjának nyilvánította azt, amivel a kb vele egykategóriájú férfiaknak egész életet kell leélni és nem egyetlen órát szenvedni.

Engem arra döbbentett rá a videó, hogy a nők, az "empatikusabb" nem, kicsit sem empatikus és fingja sincs róla, hogy mire kárhoztatja a férfiakat, mikor getziskedik, csak mert megteheti.

ÉS szerintem idővel a többség észre sem veszi már, hogy mit tesz, mert a szó nélkül otthagyni, letörpézni, porbafingózni, lúzerezni, földbe taposni az önbecsülését annyira könnyen és evidenciaként jön már.

És mivel van elintézve? Egy "férfi" tanulja meg elviselni.

2016. jún. 25. 17:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is azt mondom, hogy ha egy nő egyetlen fegyvere a smink meg a ruha, ott azért gond van.

Volt, hogy "zsákban" hódítottam, volt, hogy (szülés után) 90 kiló voltam és mégis volt, aki udvarolt.

Egyszerűen megtanultam ignorálni azokat, akiknek NEM jövök be, és azokra koncentrálni, akiknek meg igen. Ez pedig tovább növelte az önbizalmam.

Ha minden elutasítás felett siránkoztam volna, akkor persze, hogy elkeseredett lennék. De ha 10-ből csak egy pasi adott pozitív jeleket, akkor arra az EGYRE koncentráltam, és nem a 9-re, akik elutasítottak.

Megjegyzem, amikor a 9 látta, hogy nem omlok össze, hirtelen nekik is kellettem volna.

2016. jún. 25. 17:11
 4/24 A kérdező kommentje:

Kicsit furcsának érzem, amit írsz. Mit értesz hódítás alatt?

Mert ugye a videóban a lányoknak kellett kezdeményezniük, amit a nők sosem tesznek, és persze csakis azt utasíthatják el, akik kezdeményeznek, szóval rátérve a te példádra, mit jelent az a 10, amiből 1 sikerült?

Nehezen hiszem el, hogy te kezdeményeztél volna bármit is, így meg nem létező elutasításokra hivatkozol.

Természetesen ha nekünk is csak várni kéne a jelentkezőket és közülük válogatni, talán mi is a 10-ből 9 nem tetsző önkéntest besorolnánk a kis "kudarcos" ládánkba és nem volna nehéz utána "erőt meríteni belőlük az egónk megerősítésére"...

Vagy te tényleg kezdeményeztél 10-szer?

Mert én soha az életben nem beszélgettem még nővel, aki 10 férfinál kezdeményezett volna, de sztem még az 5-tel is toronymagas győztes lenél.

2016. jún. 25. 18:06
 5/24 anonim ***** válasza:
Kérdező kösz a linket, amúgy az egész csatornát ajánlom, mert nem ez az egyetlen dolog amit szoktak itt feszegetni.
2016. jún. 25. 18:19
 6/24 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, én nem néztem meg... de ebben aligha van igazad:

"Gyanítom, hogy minden nő ugyanígy gondolja," nem olyan nincs, amit minden nő egyformán gondol.

2016. jún. 25. 18:22
 7/24 anonim ***** válasza:
66%

lehet valamit nem jól látok, de a videóban látható összes férfi, és nő kb. az utca embere kategória

a kisminkelt-mellekinn "szexbomba" is echte ugyanolyan átlagos, mint a középkori ruhában színészkedő, sminknélküli kisegér

a videóban szereplő férfiakról meg elég sokat elárul, hogy mind átlagalatti külsejűek, de megriadtak attól, hogy egy teljesen átlagos, nem túlsúlyos nő egyáltalán hozzájuk szólt

szóval ez a videó nem csak azt bizonyítja, hogy egy nőnek smink, és feszes ruha nélkül eltűnik az önbizalma, hanem azt is, hogy a férfiak valójában megérdemlik, amit kapnak, mert ugyanúgy nem tudnak mit kezdeni a saját szintjükön lévőkkel, és fogalmuk nincs arról, hogy mit akarnak az élettől

egyik primitívebb, mint a másik.

2016. jún. 25. 19:05
 8/24 A kérdező kommentje:

6-os

Köszönöm az észrevételed, de nem általánosságban beszélünk. Pl. lehet kiakadni azon ha azt mondom, hogy mindenki szerint kerek a Föld, mert biztos találsz egy-két őrültet, aki szerint nem az és kész,nem igaz a kijelentésem, QED

Azt mondta egyes, hogy "én úgy gondolom, hogy egy NŐ bármilyen ruhában van is, akkor is NŐ marad, a kisugárzás belülről fakad."

Vagyis a külső nem számít, mert egy nőhöz mindenképp odamennének, ő hódítana és ezt azzal magyarázza, hogy belülről sugárzik,stb.

Mivel a nőknek nem kell kockáztatnia, a sikert elég várni, semmi nem igazolná vissza, hogy valamit kéne tenniük vagy másként hozzáállniuk, amíg megkapják ezt a visszaigazolást, ezért mondtam azt, hogy valszeg minden nő, akihez odamennek, azt hiszi, hogy ő belülről olyan sugárzó,stb.

Pedig nem így van, hanem a férfiakon van a nyomás, hogy hajtsák a nőket főleg, mert a nagy részük el fogja őket küldeni, szóval míg a nő megteheti, hogy aznap este 10 jelentkezőből 9-et elküldjön, majd ünnepelje önnön nagyszerűségét és belső kisugárzását, addig egy férfinak 10 nőhöz kell odamenni fake mosollyal, eladnia magát úgy, mintha nem unná az egészet és kívánná a pokolba, de főleg azt elhitetve, hogy az a nő, aki neki már a 8. próba lehet aznap este, a legcsodálatosabb dolog a teremben,stb.

Aztán ott vannak a dagadt nők, akikhez a bulikban nem fognak odamenni persze. Ők nem is hallottak a belső sugárzásról, sem semmiféle Oravecz-i idillről és lélekmorzsáról, meg szívtöredékről, ők csak a nyers és önbizalom rohasztó érdektelenséget látják, mint ami a férfiaknak is default osztályrésze.

2016. jún. 25. 19:10
 9/24 A kérdező kommentje:

7-es

Neked ezek a srácok hol átlagon aluliak??

2016. jún. 25. 19:13
 10/24 anonim ***** válasza:

[link]

katasztrófa, és egy aranyos, vékonyka nőnek nemet mondott

miért is? mihez képest?

2016. jún. 25. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!