Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem népszerűtlen srácként szeretném megkérni azon nőket, akik előszeretettel lúzerezik le a férfiakat, hogy nyilvánítsanak véleményt a lenti videóról. (? )
https://www.youtube.com/watch?v=E2cEO9y9kaM
Szerintem lesz benne némi igen komoly tanulság számotokra, de sajnos angol nyelvismeret kell hozzá.
Érdekes, sztem a srác amolyan semmi extra, nem hinném, hogy bárkinek gondja lehet vele, de a kiscsajt az életben soha nem venném észre. Sőt, egyedül a szőke csajt venném észre az egész gárdából(mondjuk a fekák és a szemüvegesek sosem tetszettek, így nem meglepő).
Ízlések és pofonok...
a szemed kiesne a csajtól, ha ki lenne sminkelve, és bebugyolálná magát valami minibe
pont erről szól a videó
odament egy butaarcú melákhoz, aki úgy hajtotta el, mintha ő maga egy jóképű, izmos pénztárca lett volna, akihez odament egy dagadt, kopaszodó öregasszony
ez az egész egy röhej
Kissé túlzol, de igazad lehet, ha más, legalább átlagos lányról lenne szó. Mondom, eleve nem jönnek be ezek a rasszok.
Igen, valóban erről szól a videó, hogy a nők azt hiszik, hogy a hamis külsővel valóban annyival értékesebbek lesznek, hogy elfelejtik, kik és milyenek is ők valójában.
Mivel nincs ennek férfi megfelelője, csak elméletben tudjuk elképzelni, hogy milyen lenne, ha létezne számunkra is mondjuk olyan "egyenruha", amit felvéve 190 magas, szélesvállú, tengerészgyalogos kinézetem lenne. Erősen gyanítom, hogy én is ilyen önelégült, kevély és lenéző lennék mindenkivel, de főleg az lenne a haszna, hogy ilyen elánnal és maguktól közelítenének felém a nők...
Tanulság, hogy a smink elrontja a nők saját értékrendjét.
Ezzel egyet tudsz érteni?
A videó 60 percre megfordította a szerepeket és az emberek "vélt" értékét.
Azért érdemes megnézni, mert a nők az idő múltával mindenképp átkerülne ebbe, csak permanensen és nem lesz már smink vagy ruci, amibe vissza lehetne menekülni.
Ha ezt felfognák, talán türelmesebbek, elnézőbbek lennének és megadnák az esélyt a nem tökéleteseknek, mint pl a szerinted ótvar meláknak.
# 4: Volt, hogy kezdeményeztem, igen, de általában olyan ismerkedési helyzetekre gondolok, amikor kölcsönösen közeledik egymáshoz a két fél, ha megvan az érdeklődés. Tehát pl. egy buliban beszédbe elegyedek, flörtölök valakivel, aztán vagy van pozitív visszacsatolás, vagy nincs. Erre írtam, hogy olyan helyen keresgélek, ahol VAN keresnivalóm, és akkor nincs direkt elutasítás.
Viszont vannak olyan szituációk, amikor igen, pl. társkeresőzés. Ott már kaptam meg randi után, hogy "más stílusú nőkhöz vonzódom". Durva beszólásban, elutasításban még nem volt részem, talán mert megválogatom, hogy kikkel állok szóba...
azzal egyetértek, hogy a smink, és a feleslegesen kurvoid öltözködés bonobókká változtatta a nőket, férfiakat egyaránt
tudjuk jól, hogy a legtöbb nő smink nélkül még úgy se néz ki, mint ezen a videón ez a 4 szerencsétlen
igények, és elvárások az alpokban, valós szépség, feszes test meg valahol a tenger mélyén
de elárulok egy édes titkot, talán nem fog ez a téma ennyire irritálni téged
teljesen mindegy, hogy egy nő mit hazudik saját magának, vagy a környezetének. mind ugyanarra vágyik. olyan szexualitásra, ahol behugyoznak a gyönyörtől
ezt viszont megkapni nem külsőségekkel lehet, hanem agykapacitással
tehát te nem maradsz le semmiről, amikor a melletted ácsorgó kétméteres sekkfej viszi haza azt a lüke libát, akivel te akartál szóba elegyedni
aznap éjjel ugyanis a nő sem kap semmit, csak arról már nem tudsz
16-os
Értem amit mondasz és ez az önszuggesszió működik is... egy ideig.
Csak tudod ott jön az a pillanat el, amikor WTF-cat-arcot vágok, amikor egy teljesen értelmes(nem csak annak tűnő, hanem tényleg az) csaj átlagos adottságokkal úgy pattint le, mintha ganézó, permetelő szerkóban lennék és valami troll külsőm lenne.
És ebből nem egy van, hanem kvázi az összes. Oké, lehet, hogy az a hely sznob, de a következő 4 helyen pontosan ugyanez vár.
Oké, akkor ez egy ilyen kor, évszak, csillagállás, de vajon mennyi ilyen megalázó szitu után lehet úgy éreznem, hogy tényleg az vagyok, amiként kezelnek?
A másik gondom az általad elmondottakkal az, hogy hogy kerüljön be a képletbe az, hogy esetleg én is olyan szexre vágyom,amitől behugyozok?
Nem hazudok neked, de volt már alattam pár lány és a siralmas jelző szimplán nagyvonalú a teljesítményükre. Szó szerint minden tőlem vártak... kb. ahogy írtad: behugyoztató erejű élményt akartak 0 hozzájárulással.
Oké, mondjuk, hogy tapasztalatlanok, nem tudom, de akkor is nagyon egyenlőtlennek érzem a feltételeket és magát a sikert sem érzem jóízűnek és azért ez hosszabb távon elveszi az ember kedvét az egésztől.
Első körben a videóról:
- ha nekem jön egy nő oda, veszek e neki egy italt, 99%, hogy elhajtom melegebb éghajlatra kinézettől függetlenül. Ennél kultúrálatlanabb módja nincs annak, hogy vhogy meghívhassa magát
- nem vagyok benne biztos, h alul lettek volna sminkelve, talán aki szemüveget kapott, ő nézett ki szignifikánsan rosszabbul a valódi énjéhez
Summa summarum: kicsit megrendezett
DE
A való életben nem az zavaró, hogy leráznak, mert nyilván benne van, ez a szerepünk. Hanem az, hogy a nők konkrétan azt hiszik, a sminktől meg egyéb termékektől ők konkrétan szebbek lesznek. Olyan csajok gondolják magukat a tápláléklánc tetejére, akik a közepén vannak inlább. Nem veszik figyelembe, hogy bizony rajtuk épp nem kevés felesleg van, magas a homlokuk, vagy éppen a 3 réteg vakolat alatt 10x rondább a bőrük. Szimplán a realitásérzék hiánya, valamint a lehetséges belső értékek teljes figyelmen kívül hagyása az, ami a legtöbb férfit idegesíti.
nem veled van a gond, hanem a 21. század már nem való épelméjű embernek
a nők 99 százaléka nem nő, hanem egy csődtömeg szarláda
a stílusodból ítélve egy értelmes, intelligens ember vagy. emiatt nem megy úgy a csajozás, mintha egy iszákos, félkegyelmű tróger lennél. ennyi.
akár hiszed akár nem, de ennyi az ok
és minél többet töprengsz ezen, annál kevésbé fogod érteni, de ennyi az ok
nézd meg, hogy milyen bohóckülsejű, igénytelen, ápolatlan szutykok mellett szerencsétlenkednek azok a nők, akik elhajtanak egy normálisan közeledő férfit. szerinted kivel van a gond akkor?
a nők többségének a szexualitása katasztrófa, ezzel is egyetértek. a legtöbbnek a szájába nem merem adni a phaszt, mert csak fogaznak, mint a hörcsögök.
ennyi, tesó
ez egy ilyen világ.
őszintén. mit vársz mégis egy olyan nőtől, aki 800 ismerőssel elmebetegeskedik fészbukon, és a szüzességét egy budiban vették el, és évi 52 alkalommal issza magát merev részegre, hogy megint valami szutyok albérletében ébredhessen másnap? mit?
mit?
19-es
Nem tudom veled egyetérteni, mert túlzol.
Én ismerek egy rakás nagyon kedves, értelmes és igazán értékes lányt. Biztosan nem szarláda a nők 99%-a...
Természetesen az olyan elemekkel, akikre hivatkoztál, mint facebook-.ibanc és wc-ben leápolós, folyton részeg, sosem foglalkoztam. Ezeket nem is sajnálom, mert tényleg csak egy HPV lenne a jutalmam, már ha jutalom tőlük bármi is. Viszont ők igencsak kisebbség a nők között.
Akikről én beszéltem, azok a valóban potenciális nők lennének: diplomás, átlagos testalkat, közepesen igényes külső, megfelelő értelmi szint és érdeklődés, nyitottság a világ dolgaira.
Tőlük várnék valami egészen más, sokkal inkább ebbe a sorba illő hozzáállást a közeledő és velük egy kategóriájú srácok irányába.
Valamiért másnak hiszik magukat, mint amik és nem értem, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!